De wet van Motley (e-Book)

Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Kimberley Motley

EPUB met digitaal watermerk | Maart 2020 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Het kostte Kimberley Motley slechts twee jaar van haar leven om als eerste buitenlandse advocaat een expert op het gebied van Afghanistans jonge rechtssysteem te worden door zich compleet onder te dompelen in de complexe wetten van het land. Motley liet haar gezin achter om binnen een door Amerika gesponsord programma in Afghanistan mensenrechten te verdedigen. Ze nam het op tegen de taliban, vocht tegen corruptie en wist Afghanistans eigen (vaak ongebruikte) wetten te gebruiken om haar cliƫnten vrij te krijgen. De wet van Motley beschrijft haar beroemdste zaken en is niet alleen de biografie van een buitengewone vrouw die vecht voor gerechtigheid in een van de gevaarlijkste landen ter wereld, het leest ook nog eens als een op-het-puntje-van-je-stoel rechtbankthriller.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Kimberley Motley
Uitgever
Luitingh Sijthoff
ISBN
9789024581733
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Maart 2020
Bestandsgrootte
24631919 bytes
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Het kostte Kimberley Motley slechts twee jaar van haar leven om als eerste buitenlandse advocaat een expert op het gebied van Afghanistans jonge rechtssysteem te worden door zich compleet onder te dompelen in de complexe wetten van het land.

Motley liet haar gezin achter om binnen een door Amerika gesponsord programma in Afghanistan mensenrechten te verdedigen. Ze nam het op tegen de taliban, vocht tegen corruptie en wist Afghanistans eigen (vaak ongebruikte) wetten te gebruiken om haar cliƫnten vrij te krijgen.

De wet van Motley beschrijft haar beroemdste zaken en is niet alleen de biografie van een buitengewone vrouw die vecht voor gerechtigheid in een van de gevaarlijkste landen ter wereld, het leest ook nog eens als een op-het-puntje-van-je-stoel rechtbankthriller.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Kimberley Motley
Uitgever
Luitingh Sijthoff
ISBN
9789024581733
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Maart 2020
Bestandsgrootte
24631919 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig