De wegen van het hart (e-Book)

Kunnen twee intens verlegen mensen hun schroom opzij zetten om het geluk toe te laten?

Prijs € 9,99

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Catherine Cookson

EPUB met digitaal watermerk | Juni 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Joseph Rooney Smith is een eenvoudige, verlegen man die zijn brood verdient op de vuilniswagen. Hij heeft een duidelijk doel: een warm, comfortabel thuis. Maar zijn leven delen met een vrouw, dat durft hij niet aan. Diep in zijn hart is hij een romanticus, maar hij sterft nog liever dan dat te tonen. De leuke vrouwen die in hem geïnteresseerd zijn, en dat zijn er genoeg, ontwijkt hij zo veel hij kan. Toch komt er op een dag verandering in Rooneys vrijgezellenbestaan als hij Nellie ontmoet. Zij lijkt net zo verlegen en teruggetrokken als hijzelf. Maar wanneer ze, geheel in tegenspraak met haar karakter, haar hart bij hem uitstort, brengt ze de zachtaardige Rooney in verwarring en maakt ze gevoelens bij hem los waarvan hij niet wist dat hij ze had.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Catherine Cookson
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789402303902
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2015
Bestandsgrootte
1505042 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
168

Beschrijving

Joseph Rooney Smith is een eenvoudige, verlegen man die zijn brood verdient op de vuilniswagen. Hij heeft een duidelijk doel: een warm, comfortabel thuis. Maar zijn leven delen met een vrouw, dat durft hij niet aan. Diep in zijn hart is hij een romanticus, maar hij sterft nog liever dan dat te tonen. De leuke vrouwen die in hem geïnteresseerd zijn, en dat zijn er genoeg, ontwijkt hij zo veel hij kan.

Toch komt er op een dag verandering in Rooneys vrijgezellenbestaan als hij Nellie ontmoet. Zij lijkt net zo verlegen en teruggetrokken als hijzelf. Maar wanneer ze, geheel in tegenspraak met haar karakter, haar hart bij hem uitstort, brengt ze de zachtaardige Rooney in verwarring en maakt ze gevoelens bij hem los waarvan hij niet wist dat hij ze had.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Catherine Cookson
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789402303902
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2015
Bestandsgrootte
1505042 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
168