De Ware Oprichting | The Real Establishment

de reden dat er nog steeds oorlog is

Prijs € 39,99

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Romano R. Waterval

Paperback | November 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Dit boek is het begin en de inzet, voor het samenstellen van de volle waarheid, het derde testament voor u! Richtend op het ultieme bestemmingsplan, uitgevoerd door uw bloedlijn en het daartoe behorende erfgenamenrecht der planeet, engel, mens en dier is aan u nimmer op deze wijze uitgebeeld, voorgedragen en ontvouwd. Het relativeringsvermogen te boven en alle twistredenen voorbij rechtstreeks naar uw hart verkrijgt u de erkenning, als dat het altijd zo was. Waarheidshalve explosieve gebeurtenissen, die u stimuleren om te herinneren wie u werkelijk bent. De reden waarom u vaak dacht dat u anders was. Waarom er nog steeds oorlog is tussen de man en vrouw, aangestuurd door onzichtbare machten. Het idee dat alles wat u tot nu toe hebt waargenomen opzettelijk is voorgelogen, aangaande uw kindsdeel en voortgang. De invloeden van staat, kerk en economie, om uw geestesdenken van binnen uit te verdelen. Hoe het komt dat u bestaat en hoe God "De-Ik-Ben" is ontwaakt. Uw wil, kracht en macht die door dezelfde orde wordt uitgebuit. Uw bevrijding, wordt door het lezen van deze trilogie, strak en rechtvaardig onthuld.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Romano R. Waterval
Uitgever
OUV - One Unique Version
ISBN
9789082734515
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
370

Beschrijving

Dit boek is het begin en de inzet, voor het samenstellen van de volle waarheid, het derde testament voor u! Richtend op het ultieme bestemmingsplan, uitgevoerd door uw bloedlijn en het daartoe behorende erfgenamenrecht der planeet, engel, mens en dier is aan u nimmer op deze wijze uitgebeeld, voorgedragen en ontvouwd. Het relativeringsvermogen te boven en alle twistredenen voorbij rechtstreeks naar uw hart verkrijgt u de erkenning, als dat het altijd zo was.

Waarheidshalve explosieve gebeurtenissen, die u stimuleren om te herinneren wie u werkelijk bent. De reden waarom u vaak dacht dat u anders was. Waarom er nog steeds oorlog is tussen de man en vrouw, aangestuurd door onzichtbare machten.

Het idee dat alles wat u tot nu toe hebt waargenomen opzettelijk is voorgelogen, aangaande uw kindsdeel en voortgang. De invloeden van staat, kerk en economie, om uw geestesdenken van binnen uit te verdelen.

Hoe het komt dat u bestaat en hoe God "De-Ik-Ben" is ontwaakt. Uw wil, kracht en macht die door dezelfde orde wordt uitgebuit. Uw bevrijding, wordt door het lezen van deze trilogie, strak en rechtvaardig onthuld.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Romano R. Waterval
Uitgever
OUV - One Unique Version
ISBN
9789082734515
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
370