De wandelhoer

Prijs € 17,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Iny Lorentz

Paperback | Augustus 2013 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 1 beoordeling
Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Een van de meest geliefde historische romans allertijdenKonstanz, het jaar 1414. Marie wordt aan de vooravond van haar huwelijk beschuldigd van ontucht. Ten onrechte wordt ze de volgende dag gearresteerd, gemarteld en verbannen uit haar stad. Ze heeft geen andere keuze dan te doen waarvan zij werd beschuldigd: om te overleven moet Marie haar lichaam verkopen... De gedachte aan wraak houdt haar in leven en ze verdraagt haar lot, want er komt een dag waarop de man die haar heeft vernederd zijn tol zal betalen.De Wandelhoer is het spannende en diep ontroerende verhaal van een krachtige vrouw die strijdt voor haar eer.'Iny Lorentz slaat de spijker op de kop' - Marie Claire'Een meeslepend verhaal' - chicklit.nl'Een aanrader... een van de meest aangrijpende boeken' - leesfanaten.nl

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Iny Lorentz
Uitgever
Xander Uitgevers B.V.
ISBN
9789401601917
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Een van de meest geliefde historische romans allertijden

Konstanz, het jaar 1414. Marie wordt aan de vooravond van haar huwelijk beschuldigd van ontucht. Ten onrechte wordt ze de volgende dag gearresteerd, gemarteld en verbannen uit haar stad. Ze heeft geen andere keuze dan te doen waarvan zij werd beschuldigd: om te overleven moet Marie haar lichaam verkopen... De gedachte aan wraak houdt haar in leven en ze verdraagt haar lot, want er komt een dag waarop de man die haar heeft vernederd zijn tol zal betalen.

De Wandelhoer is het spannende en diep ontroerende verhaal van een krachtige vrouw die strijdt voor haar eer.

'Iny Lorentz slaat de spijker op de kop' - Marie Claire
'Een meeslepend verhaal' - chicklit.nl
'Een aanrader... een van de meest aangrijpende boeken' - leesfanaten.nl

4-feb-2013

Coenraad de Kat

de wandelhoer een pageturner.

Het boek verteld het verhaal van Marie de dochter van een welgestelde weduwnaar/handelaar. Op de dag voor haar huwelijk wordt ze op gruwelijke wijze verkracht en ontmaagd. Ze wordt terechtgesteld en verbannen uit de stad Konstanz.Tijdens deze reis ontstaan er vriendschappen en gebeuren er gruwelijke dingen tevens leeft ze in erbarmelijke omstandigheden. Het boek is opgesplitst in delen en ieder deel beschrijft een fase uit haar leven als prostituee. Als in Konstanz de concilie plaats vind en alle belangrijke mensen naar Konstanz gaan gaat Marie ook terug om wraak te nemen. Zodra je in het boek begint te lezen wil je weten hoe het leven van Marie verloopt. Iny Lorentz heeft met dit boek De Wandelhoer een echte pageturner neergezet.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Iny Lorentz
Uitgever
Xander Uitgevers B.V.
ISBN
9789401601917
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig