de vlucht naar El Pozon (e-Book)

Het verhaal over een ontheemd meisje in Colombia

Prijs € 5,99
Download direct dit e-Book

Rina Molenaar

EPUB met digitaal watermerk | November 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Moeder loopt nu wel heel ver bij hen vandaan. Luisa kijkt ongerust opzij. 'Even harder lopen Mauricio, dan halen we moeder wel weer in. ' Luisa pakt de hand van haar broertje en loopt half rennend door. Waarom wacht moeder niet op hen? Straks raken ze moeder kwijt. En wat moeten ze dan? Ze kunnen niet meer terug naar huis. Veel te gevaarlijk na gistermiddag...Nadat een familielid van Luisa voor hun huis wordt neergeschoten, slaat Luisa's moeder met haar gezin op de vlucht, een onbekende toekomst tegemoet.Vlucht naar El Poz n is het derde deel in de serie WWkidz. Lees ook de anderen delen: De dag van de golven en Kind van de oorlog.De serie WWKidz is een initiatief van uitgeverij Columbus, tear, Woord en Daad en ZOA-Vluchtelingenzorg.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Rina Molenaar
Uitgever
Columbus
ISBN
9789085431770
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2011
Bestandsgrootte
1684866 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
160

Beschrijving

Moeder loopt nu wel heel ver bij hen vandaan. Luisa kijkt ongerust opzij. 'Even harder lopen Mauricio, dan halen we moeder wel weer in. ' Luisa pakt de hand van haar broertje en loopt half rennend door. Waarom wacht moeder niet op hen? Straks raken ze moeder kwijt. En wat moeten ze dan? Ze kunnen niet meer terug naar huis. Veel te gevaarlijk na gistermiddag...
Nadat een familielid van Luisa voor hun huis wordt neergeschoten, slaat Luisa's moeder met haar gezin op de vlucht, een onbekende toekomst tegemoet.
Vlucht naar El Poz n is het derde deel in de serie WWkidz. Lees ook de anderen delen: De dag van de golven en Kind van de oorlog.
De serie WWKidz is een initiatief van uitgeverij Columbus, tear, Woord en Daad en ZOA-Vluchtelingenzorg.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Rina Molenaar
Uitgever
Columbus
ISBN
9789085431770
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2011
Bestandsgrootte
1684866 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
160