De vloek van het zwarte water (e-Book)

Prijs € 4,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Hans Kuyper

EPUB met digitaal watermerk | Januari 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Het zaaltje is stil, het hele museum is stil, het vrolijke gepraat en de voetstappen van Justins klasgenoten zijn opeens weggevallen. Zelfs het geluid van auto’s en treinen buiten is verdwenen. En in die suizende stilte klinkt alleen, heel kort: Psst…’ Stel je voor, je loopt door een museum en ineens hoor je een stem… het overkomt Justin als hij met zijn klas op schoolreisje is. Terwijl de tijd lijkt stil te staan vertelt Aak, een jongen uit de IJzertijd, zijn verhaal aan hem. Een verhaal over oude tijden, een verdwenen koningszoon en een gevaarlijke vlucht door het moeras op de rug van een machtig paard. En hoe griezelig het ook is, Justin grijpt zijn kans om Aak te leren kennen. Dwars door alle eeuwen heen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Hans Kuyper
Uitgever
Leopold
ISBN
9789025867201
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Januari 2015
Bestandsgrootte
1424923 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
128

Beschrijving

Het zaaltje is stil, het hele museum is stil, het vrolijke gepraat en de voetstappen van Justins klasgenoten zijn opeens weggevallen. Zelfs het geluid van auto’s en treinen buiten is verdwenen. En in die suizende stilte klinkt alleen, heel kort: Psst…’

Stel je voor, je loopt door een museum en ineens hoor je een stem… het overkomt Justin als hij met zijn klas op schoolreisje is. Terwijl de tijd lijkt stil te staan vertelt Aak, een jongen uit de IJzertijd, zijn verhaal aan hem. Een verhaal over oude tijden, een verdwenen koningszoon en een gevaarlijke vlucht door het moeras op de rug van een machtig paard. En hoe griezelig het ook is, Justin grijpt zijn kans om Aak te leren kennen. Dwars door alle eeuwen heen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Hans Kuyper
Uitgever
Leopold
ISBN
9789025867201
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Januari 2015
Bestandsgrootte
1424923 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
128