De vloek van de palmisanos

Prijs € 19,99

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Rafel Nadal

Paperback | September 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Italiƫ, 1918. Generaties lang lijken de mannen uit de familie Palmisanos gedoemd jong te sterven. Om de vloek te doorbreken, maken twee moeders in het geheim een afspraak: de pasgeboren VitantonioPalmisanos wordt bij zijn geboorte weggegeven aan een welvarende familie. Vredig groeit hij op met hun dochter Giovanna, zonder van zijn werkelijke afkomst te weten.Totdat de Tweede Wereldoorlog uitbreekt. Het dagelijks leven staat op zijn kop, waarbij iedereen zich de vraag moet stellen: welke kant kies ik? Vitantonio duikt onder, Giovanna vertrekt naar Spanje om tegen de fascisten te vechten. Zullen de twee elkaar ooit nog terugzien?En zal Vitantonio zijn ware afkomst ooit te weten komen?De vloek van de Palmisanos is een aangrijpende familiesaga over onomkeerbare keuzes,onvoorwaardelijke liefde, vriendschap en keuzes ten tijde van twee wereldoorlogen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Rafel Nadal
Uitgever
Xander Uitgevers B.V.
ISBN
9789401605588
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Italiƫ, 1918. Generaties lang lijken de mannen uit de familie Palmisanos gedoemd jong te sterven. Om de vloek te doorbreken, maken twee moeders in het geheim een afspraak: de pasgeboren Vitantonio
Palmisanos wordt bij zijn geboorte weggegeven aan een welvarende familie. Vredig groeit hij op met hun dochter Giovanna, zonder van zijn werkelijke afkomst te weten.

Totdat de Tweede Wereldoorlog uitbreekt. Het dagelijks leven staat op zijn kop, waarbij iedereen zich de vraag moet stellen: welke kant kies ik? Vitantonio duikt onder, Giovanna vertrekt naar Spanje om tegen de fascisten te vechten. Zullen de twee elkaar ooit nog terugzien?
En zal Vitantonio zijn ware afkomst ooit te weten komen?

De vloek van de Palmisanos is een aangrijpende familiesaga over onomkeerbare keuzes,
onvoorwaardelijke liefde, vriendschap en keuzes ten tijde van twee wereldoorlogen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Rafel Nadal
Uitgever
Xander Uitgevers B.V.
ISBN
9789401605588
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig