De vijfde olifant (e-Book)

Prijs € 9,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Terry Pratchett

EPUB met digitaal watermerk | April 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Het heet dat de wereld plat is en op de rug ligt van vier olifanten, die zelf weer op de rug van een reuzenschildpad staan. Het heet dat de vijfde olifant ettelijke jaren geleden door de dampkring kwam aankrijsen en zo hard neerkwam dat vastelanden spleten en gebergten oprezen. Dat is maar een verhaal? En die omstreden delfstof dan? Douwe Flinx, politiechef tevens hertog te Ankh-Meurbork, moet als ambassadeur naar het duistere Überwald, een land rijk aan vet. Opeens is hij een opgejaagde vluchteling in een winters woud, met alleen nog zijn aangeboren slimheid en die akelige broek van oom Wanja (nee, vraag maar niks). Weerwolven volgen zijn spoor, en – ze halen hem in.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Terry Pratchett
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789460234804
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2013
Bestandsgrootte
1581691 bytes
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Het heet dat de wereld plat is en op de rug ligt van vier olifanten, die zelf weer op de rug van een reuzenschildpad staan.
Het heet dat de vijfde olifant ettelijke jaren geleden door de dampkring kwam aankrijsen en zo hard neerkwam dat vastelanden spleten en gebergten oprezen. Dat is maar een verhaal? En die omstreden delfstof dan?

Douwe Flinx, politiechef tevens hertog te Ankh-Meurbork, moet als ambassadeur naar het duistere Überwald, een land rijk aan vet. Opeens is hij een opgejaagde vluchteling in een winters woud, met alleen nog zijn aangeboren slimheid en die akelige broek van oom Wanja (nee, vraag maar niks). Weerwolven volgen zijn spoor, en – ze halen hem in.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Terry Pratchett
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789460234804
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2013
Bestandsgrootte
1581691 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig