De verrader (e-Book)

Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Trudi Canavan

EPUB met digitaal watermerk | Juni 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Trudi Canavan Sonea 3 - De VerraderIn dit zinderende vervolg op de Zwarte Magiërs-trilogie, waarin de brutale Sonea opgroeide van kruimeldief tot gevreesd magiër, vervolgt Canavan het bewogen levensverhaal van de - inmiddels volwassen - Sonea en haar zoon Lorkin. De spanningen in Sachaka bereiken een nieuw hoogtepunt als Sonea's zoon Lorkin met de rebellen terugkeert van zijn ballingschap. De koningin heeft Lorkin met een vrijwel onmogelijke taak opgezadeld: hij moet ervoor zorgen dat de rebellen gaan samenwerken met zijn eigen mensen. Maar Lorkin heeft andere dingen aan zijn hoofd nu hij een zwarte magiër is geworden. De nieuwe edelsteenmagie die hij onder de knie probeert te krijgen heeft Lorkin veranderd, en zijn duistere kant neemt het steeds vaker over. Zo vaak dat Lorkin bang is dat hij voorgoed zal worden verbannen door het Magiërsgilde. 'Je blijft maar bladzijden omslaan. Zo goed is Canavan.' Booklist Van de boeken van Trudi Canavan zijn wereldwijd meer dan 1,5 miljoen exemplaren verkocht.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Trudi Canavan
Uitgever
Luitingh Sijthoff Fantasy
ISBN
9789024563746
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2014
Bestandsgrootte
1174000 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
439

Beschrijving

Trudi Canavan
Sonea 3 - De Verrader

In dit zinderende vervolg op de Zwarte Magiërs-trilogie, waarin de brutale Sonea opgroeide van kruimeldief tot gevreesd magiër, vervolgt Canavan het bewogen levensverhaal van de - inmiddels volwassen - Sonea en haar zoon Lorkin.

De spanningen in Sachaka bereiken een nieuw hoogtepunt als Sonea's zoon Lorkin met de rebellen terugkeert van zijn ballingschap. De koningin heeft Lorkin met een vrijwel onmogelijke taak opgezadeld: hij moet ervoor zorgen dat de rebellen gaan samenwerken met zijn eigen mensen. Maar Lorkin heeft andere dingen aan zijn hoofd nu hij een zwarte magiër is geworden. De nieuwe edelsteenmagie die hij onder de knie probeert te krijgen heeft Lorkin veranderd, en zijn duistere kant neemt het steeds vaker over. Zo vaak dat Lorkin bang is dat hij voorgoed zal worden verbannen door het Magiërsgilde.

'Je blijft maar bladzijden omslaan. Zo goed is Canavan.' Booklist

Van de boeken van Trudi Canavan zijn wereldwijd meer dan 1,5 miljoen exemplaren verkocht.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Trudi Canavan
Uitgever
Luitingh Sijthoff Fantasy
ISBN
9789024563746
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2014
Bestandsgrootte
1174000 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
439