De veroordeling (e-Book)

Het complot ontrafeld

Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Bas Haan

EPUB met digitaal watermerk | Februari 2020 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De Deventer moordzaak van Bas Haan, verfilmd als De Veroordeling, verschijnt nu in een hernieuwde uitgave. De Deventer moordzaak is een van de langstlopende en meest omstreden Nederlandse strafzaken van de afgelopen decennia. De zaak draait om de moord op de gefortuneerde weduwe J. Wittenberg in 1999. Ernst Louwes, haar financieel adviseur, werd tot twaalf jaar cel veroordeeld, maar heeft altijd ontkend schuldig te zijn. Opiniepeiler Maurice de Hond steunde hem en zette in 2005 een ongekende mediacampagne op om aan te tonen dat ‘de klusjesman’ Michaël de Jong de werkelijke dader is. In zijn truecrimebestseller fileert Haan de handelswijze van De Hond en biedt hij bovendien een ontluisterende kijk op de gebeurtenissen achter de schermen, zowel bij politie en justitie, als binnen Haans eigen vakgebied, de journalistiek. In deze hernieuwde uitgave van De Deventer moordzaak beschrijft Haan hoe de zaak onverminderd in het nieuws is gebleven, en waarom de Hoge Raad er nog steeds mee bezig is. Het boek scheidt feiten van fictie en geeft antwoorden op de prangendste vragen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Bas Haan
Uitgever
Ambo|Anthos
ISBN
9789026348907
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Februari 2020
Bestandsgrootte
2962234 bytes
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

De Deventer moordzaak van Bas Haan, verfilmd als De Veroordeling, verschijnt nu in een hernieuwde uitgave.

De Deventer moordzaak is een van de langstlopende en meest omstreden Nederlandse strafzaken van de afgelopen decennia. De zaak draait om de moord op de gefortuneerde weduwe J. Wittenberg in 1999. Ernst Louwes, haar financieel adviseur, werd tot twaalf jaar cel veroordeeld, maar heeft altijd ontkend schuldig te zijn. Opiniepeiler Maurice de Hond steunde hem en zette in 2005 een ongekende mediacampagne op om aan te tonen dat ‘de klusjesman’ Michaël de Jong de werkelijke dader is. In zijn truecrimebestseller fileert Haan de handelswijze van De Hond en biedt hij bovendien een ontluisterende kijk op de gebeurtenissen achter de schermen, zowel bij politie en justitie, als binnen Haans eigen vakgebied, de journalistiek.

In deze hernieuwde uitgave van De Deventer moordzaak beschrijft Haan hoe de zaak onverminderd in het nieuws is gebleven, en waarom de Hoge Raad er nog steeds mee bezig is. Het boek scheidt feiten van fictie en geeft antwoorden op de prangendste vragen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Bas Haan
Uitgever
Ambo|Anthos
ISBN
9789026348907
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Februari 2020
Bestandsgrootte
2962234 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig