De verloren stad Z (e-Book)

het verhaal van een man en zijn dodelijke obsessie in het Amazonegebied

Prijs € 7,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

David Grann

EPUB met digitaal watermerk | Maart 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De Engelse ontdekkingsreiziger kolonel Percy Harrison Fawcett trok in 1925 naar het schier ondoordringbare Amazonegebied. Hij ging op zoek naar de legendarische stad Z, een geliefd doel van vele eerdere, allemaal mislukte expedities. Fawcett wilde laten zien dat hij de stad wél zou kunnen vinden, maar ook hij faalde jammerlijk. Hij zou nooit meer terugkeren: zijn hele expeditie verdween spoorloos in het Amazone-oerwoud. Tachtig jaar later treedt David Grann in de voetsporen van Fawcett. Hij verdiept zich in de obsessie van Fawcett met de verloren stad Z en probeert na al die jaren uit te vinden wat het verhaal zou kunnen zijn achter de mysterieuze verdwijning van Fawcett. Nu ook een bioscoopfilm met Charlie Hunnam, Robbert Pattinson en Sienna Miller.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
David Grann
Uitgever
Q
ISBN
9789021404325
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Maart 2017
Bestandsgrootte
4101652 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
292

Beschrijving

De Engelse ontdekkingsreiziger kolonel Percy Harrison Fawcett trok in 1925 naar het schier ondoordringbare Amazonegebied. Hij ging op zoek naar de legendarische stad Z, een geliefd doel van vele eerdere, allemaal mislukte expedities. Fawcett wilde laten zien dat hij de stad wél zou kunnen vinden, maar ook hij faalde jammerlijk. Hij zou nooit meer terugkeren: zijn hele expeditie verdween spoorloos in het Amazone-oerwoud.
Tachtig jaar later treedt David Grann in de voetsporen van Fawcett. Hij verdiept zich in de obsessie van Fawcett met de verloren stad Z en probeert na al die jaren uit te vinden wat het verhaal zou kunnen zijn achter de mysterieuze verdwijning van Fawcett.

Nu ook een bioscoopfilm met Charlie Hunnam, Robbert Pattinson en Sienna Miller.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
David Grann
Uitgever
Q
ISBN
9789021404325
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Maart 2017
Bestandsgrootte
4101652 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
292