De verloren dochter

Prijs € 15,00

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Lucretia Grindle

Paperback | Maart 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

In Florence vertrekt een jonge Amerikaanse studente, Kristen Carson, voor een paar dagen vakantie met haar vriend. Ze laat een briefje achter voor haar kamergenote. Een paar dagen later vliegen haar vader en stiefmoeder voor haar achttiende verjaardag naar Florence. Kristen komt echter niet op de afgesproken tijd in het restaurant opdagen en haar ouders slaan alarm. Kristens vader kent belangrijke mensen en zorgt dat een politieteam onder leiding van Alessandro Pallioti en zijn inspecteur Enzo Saenz, de zaak onderzoekt. Aanvankelijk zijn noch Pallioti, noch Saenz erg bezorgd. Maar al snel ontdekken de beide mannen tot hun afschuw dat de man waar Kristen mee omging Antonio Tomaselli is, een lid van de notoire Rode Brigades, een extreem-linkse terroristische organisatie. Voordat de politie zich goed en wel in de zaak heeft kunnen verdiepen, verdwijnt ook Kristens stiefmoeder Anna. Enzo raakt verstrikt in een web van valse identiteiten, verraad en wraak. De hele zaak lijkt te draaien om Anna, tot wie hij zich steeds meer voelt aangetrokken maar die hij niet kan vertrouwen. Terwijl de gruwelijkheden van het verleden boven komen drijven en het leven van beide vrouwen op het spel staat, bevindt Enzo zich op onbekend terrein en speelt hij het dodelijkste spel van zijn leven. De verloren dochter is een meeslepende, spannende roman over een wanhopige liefde, tegen de overweldigende achtergrond van Ferrara, Rome en Florence, in de jaren zeventig en in het heden.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Lucretia Grindle
Uitgever
A.W. Bruna Uitgevers
ISBN
9789400502345
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
384

Beschrijving

In Florence vertrekt een jonge Amerikaanse studente, Kristen Carson, voor een paar dagen vakantie met haar vriend. Ze laat een briefje achter voor haar kamergenote. Een paar dagen later vliegen haar vader en stiefmoeder voor haar achttiende verjaardag naar Florence. Kristen komt echter niet op de afgesproken tijd in het restaurant opdagen en haar ouders slaan alarm. Kristens vader kent belangrijke mensen en zorgt dat een politieteam onder leiding van Alessandro Pallioti en zijn inspecteur Enzo Saenz, de zaak onderzoekt.

Aanvankelijk zijn noch Pallioti, noch Saenz erg bezorgd. Maar al snel ontdekken de beide mannen tot hun afschuw dat de man waar Kristen mee omging Antonio Tomaselli is, een lid van de notoire Rode Brigades, een extreem-linkse terroristische organisatie. Voordat de politie zich goed en wel in de zaak heeft kunnen verdiepen, verdwijnt ook Kristens stiefmoeder Anna. Enzo raakt verstrikt in een web van valse identiteiten, verraad en wraak. De hele zaak lijkt te draaien om Anna, tot wie hij zich steeds meer voelt aangetrokken maar die hij niet kan vertrouwen.
Terwijl de gruwelijkheden van het verleden boven komen drijven en het leven van beide vrouwen op het spel staat, bevindt Enzo zich op onbekend terrein en speelt hij het dodelijkste spel van zijn leven.

De verloren dochter is een meeslepende, spannende roman over een wanhopige liefde, tegen de overweldigende achtergrond van Ferrara, Rome en Florence, in de jaren zeventig en in het heden.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Lucretia Grindle
Uitgever
A.W. Bruna Uitgevers
ISBN
9789400502345
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
384