De verhalen van jouw leven en anderen (e-Book)

Prijs € 7,49

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Ted Chiang

EPUB met digitaal watermerk | November 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Wat zou er gebeuren als we uit zouden vinden dat alle wetmatigheden uit de wiskunde eigenlijk willekeurig en inconsistent waren? Wat als we kennis zouden maken met een taal van buitenaardse wezens die onze perceptie van tijd voor altijd zou veranderen? Wat zou er gebeuren als we een toren van Babel zouden bouwen die echt tot in de hemel reikt? Dit soort vragen stelt Ted Chiang in zijn verhalen, die je nog lang aan het denken zetten. Ted Chiang schrijft één verhaal per twee jaar. Zijn manier van schrijven combineert precisie en wetenschappelijke belangstelling met een enorm verteltalent. Zijn verhalen wonnen veel belangrijke prijzen zoals Hugo awards en Nebula awards. Zijn verhaal ‘Het verhaal van jouw leven’ is verfilmd als Arrival met in de hoofdrollen Amy Adams en Forest Whitaker.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Ted Chiang
Uitgever
Q
ISBN
9789021403298
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2016
Bestandsgrootte
1085100 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
249

Beschrijving

Wat zou er gebeuren als we uit zouden vinden dat alle wetmatigheden uit de wiskunde eigenlijk willekeurig en inconsistent waren? Wat als we kennis zouden maken met een taal van buitenaardse wezens die onze perceptie van tijd voor altijd zou veranderen? Wat zou er gebeuren als we een toren van Babel zouden bouwen die echt tot in de hemel reikt? Dit soort vragen stelt Ted Chiang in zijn verhalen, die je nog lang aan het denken zetten.
Ted Chiang schrijft één verhaal per twee jaar. Zijn manier van schrijven combineert precisie en wetenschappelijke belangstelling met een enorm verteltalent. Zijn verhalen wonnen veel belangrijke prijzen zoals Hugo awards en Nebula awards. Zijn verhaal ‘Het verhaal van jouw leven’ is verfilmd als Arrival met in de hoofdrollen Amy Adams en Forest Whitaker.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Ted Chiang
Uitgever
Q
ISBN
9789021403298
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2016
Bestandsgrootte
1085100 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
249