De vergeving (e-Book)

Prijs € 12,99

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Nicholas Evans

EPUB met digitaal watermerk | Oktober 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

‘Semper fortis’, ‘Wees altijd dapper’, aldus het motto van de kostschool waar Tommy Bedford naartoe gaat. Het is 1959 en de school wordt bevolkt door bullebakken en sadistische leraren. De achtjarige Tommy is een eenling, geobsedeerd door cowboys en indianen, en hij heeft al zijn moed nodig om zich hier staande te houden. Totdat zijn zus Diane, een beginnend actrice, hem meeneemt naar Hollywood. Ze verhuizen erheen voor haar grote liefde en Tommy’s held: tv-cowboy Ray Montane. Maar de dreiging van de koude oorlog brengt de donkerste kanten van het leven in Hollywood naar boven, en het geluk van Tommy en Diane is slechts van korte duur. Veertig jaar later moet Tommy de trauma’s uit zijn jeugd onder ogen zien, wanneer zijn eigen zoon van moord wordt beschuldigd. De vergeving is een ode aan onze zoektocht naar liefde en identiteit, en een onvergetelijk verhaal over de onvolmaaktheid van helden en ouders en het verwoestende effect van familiegeheimen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Nicholas Evans
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789460925351
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2011
Bestandsgrootte
514763 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
333

Beschrijving

‘Semper fortis’, ‘Wees altijd dapper’, aldus het motto van de kostschool waar Tommy Bedford naartoe gaat. Het is 1959 en de school wordt bevolkt door bullebakken en sadistische leraren. De achtjarige Tommy is een eenling, geobsedeerd door cowboys en indianen, en hij heeft al zijn moed nodig om zich hier staande te houden.

Totdat zijn zus Diane, een beginnend actrice, hem meeneemt naar Hollywood. Ze verhuizen erheen voor haar grote liefde en Tommy’s held: tv-cowboy Ray Montane. Maar de dreiging van de koude oorlog brengt de donkerste kanten
van het leven in Hollywood naar boven, en het geluk van Tommy en Diane is slechts van korte duur. Veertig jaar later moet Tommy de trauma’s uit zijn jeugd onder ogen zien, wanneer zijn eigen zoon van moord wordt beschuldigd.

De vergeving is een ode aan onze zoektocht naar liefde en identiteit, en een onvergetelijk verhaal over de onvolmaaktheid van helden en ouders en het verwoestende effect van familiegeheimen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Nicholas Evans
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789460925351
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2011
Bestandsgrootte
514763 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
333