De vergeten tombe (e-Book)

Prijs € 9,99

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Kate Mosse

EPUB met digitaal watermerk | November 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Lekker lezen ondanks dyslexie Dit ebook uit de serie PrismaDyslexie bevat het lettertype Dyslexie.De letters van dit lettertype zijn zodanig aangepast dat dyslectici minder moeite hebben ze van elkaar te onderscheiden, waardoor er minder leesfouten gemaakt worden en het lezen gemakkelijker wordt. De vergeten tombe Een oude priester, op brute wijze om het leven gebracht. Een ontzield lichaam van een oude man in de rivier de Aude. Een nerveuze vrouw in een kamer met damasten gordijnen. Een lachende man in de schaduw. Twee vrouwen uit verschillende tijden en plaatsen raken verwikkeld in het mysterie dat deze mensen samenbrengt: de tarotkaarten die zij in handen houden... Kate Mosse is een van de oprichters van de Orange Prize for Fiction. Ze woont met haar gezin in West-Sussex, Engeland en Carcassonne, Frankrijk. Haar vorige boeken, Het verloren labyrint en Citadel, waren grote bestsellers.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Kate Mosse
Uitgever
Prisma Dyslexie
ISBN
9789000338108
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2013
Bestandsgrootte
2357378 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
619

Beschrijving

Lekker lezen ondanks dyslexie

Dit ebook uit de serie PrismaDyslexie bevat het lettertype Dyslexie.De letters van dit lettertype zijn zodanig aangepast dat dyslectici minder moeite hebben ze van elkaar te onderscheiden, waardoor er minder leesfouten gemaakt worden en het lezen gemakkelijker wordt.

De vergeten tombe

Een oude priester, op brute wijze om het leven gebracht. Een ontzield lichaam van een oude man in de rivier de Aude. Een nerveuze vrouw in een kamer met damasten gordijnen. Een lachende man in de schaduw. Twee vrouwen uit verschillende tijden en plaatsen raken verwikkeld in het mysterie dat deze mensen samenbrengt: de tarotkaarten die zij in handen houden...

Kate Mosse is een van de oprichters van de Orange Prize for Fiction. Ze woont met haar gezin in West-Sussex, Engeland en Carcassonne, Frankrijk. Haar vorige boeken, Het verloren labyrint en Citadel, waren grote bestsellers.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Kate Mosse
Uitgever
Prisma Dyslexie
ISBN
9789000338108
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2013
Bestandsgrootte
2357378 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
619