De vergelding (e-Book)

Prijs € 7,99

Niet beschikbaar

Martin Walker

EPUB met digitaal watermerk | Januari 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Op een zomerochtend wordt politiechef Bruno Courrèges ruw gewekt door de sirene op het gemeentehuis van Saint-Denis, die de vrijwillige brandweer oproept. Bruno volgt de brandweer naar een grote loods die in lichterlaaie staat en bijgevolg het omliggende wijnveld in vlammen zet. Enige tijd later wordt het dorp in de Périgord bezocht door een Californische wijnmaker met grootse plannen. Hij wil een enorme wijnmakerij in de vallei opzetten, wat een aardige opsteker zou zijn voor de plaatselijke economie. Het plan zaait verdeeldheid onder de bewoners van Saint-Denis, waarbij de gemoederen hoog oplopen. Als een nieuwe aanslag volgt, neemt de dreiging serieuze vormen aan. Bruno laveert tussen voor- en tegenstanders op zoek naar de dader en probeert te voorkomen dat deze nog grotere misdaden begaat.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Martin Walker
Uitgever
Cargo
ISBN
9789023465065
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Januari 2011
Bestandsgrootte
809413 bytes
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Op een zomerochtend wordt politiechef Bruno Courrèges ruw gewekt door de sirene op het gemeentehuis van Saint-Denis, die de vrijwillige brandweer oproept. Bruno volgt de brandweer naar een grote loods die in lichterlaaie staat en bijgevolg het omliggende wijnveld in vlammen zet.
Enige tijd later wordt het dorp in de Périgord bezocht door een Californische wijnmaker met grootse plannen. Hij wil een enorme wijnmakerij in de vallei opzetten, wat een aardige opsteker zou zijn voor de plaatselijke economie. Het plan zaait verdeeldheid onder de bewoners van Saint-Denis, waarbij de gemoederen hoog oplopen. Als een nieuwe aanslag volgt, neemt de dreiging serieuze vormen aan.
Bruno laveert tussen voor- en tegenstanders op zoek naar de dader en probeert te voorkomen dat deze nog grotere misdaden begaat.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Martin Walker
Uitgever
Cargo
ISBN
9789023465065
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Januari 2011
Bestandsgrootte
809413 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig