De vergelding

Prijs € 19,00

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

O. Andersen

Hardback | Maart 2006 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De vergelding door Olaf Andersen [Thrillers en misdaadverhalen] Aan het begin van deze eeuw is Nederland in verval. Politieke onlusten kruipen steeds dichter naar het hart van de samenleving. Het hoogte- of eigenlijk dieptepunt is de aanslag op de koning.Het glas van de Gouden Koets vliegt alle kanten op en de Koning zakt dodelijk geraakt weg. Verderop wachten ministers en kamerleden tevergeefs op de aankomst van de Koning. Als de harde hen uiteindelijk bereikt, is de chaos in Den Haag al niet meer te overzien. Een CNN-verslaggever vat de gebeurtenissen als volgt samen: "Wie getuige is geweest van dit proces zal het nooit kunnen verklaren. Wie aan de zijlijn staat, is te verbijsterd om zelfs maar aan een verklaring te kunnen denken."De hoofdpersonen gaan op zoek naar de daders van de aanslag en in feite ook naar de oorzaak van de onlusten. Deze speurtocht voert terug tot diep in de 16e eeuw toen ook een andere Oranje vermoord werd.Hun opponenten zijn personen op diverse strategische posities in de samenleving die via ragfijne draden met elkaar verbonden zijn.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
O. Andersen
Uitgever
Gopher B.V.
ISBN
9789076249360
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Maart 2006
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
300

Beschrijving

De vergelding
door Olaf Andersen [Thrillers en misdaadverhalen]


Aan het begin van deze eeuw is Nederland in verval. Politieke onlusten kruipen steeds dichter naar het hart van de samenleving. Het hoogte- of eigenlijk dieptepunt is de aanslag op de koning.

Het glas van de Gouden Koets vliegt alle kanten op en de Koning zakt dodelijk geraakt weg. Verderop wachten ministers en kamerleden tevergeefs op de aankomst van de Koning. Als de harde hen uiteindelijk bereikt, is de chaos in Den Haag al niet meer te overzien. Een CNN-verslaggever vat de gebeurtenissen als volgt samen: "Wie getuige is geweest van dit proces zal het nooit kunnen verklaren. Wie aan de zijlijn staat, is te verbijsterd om zelfs maar aan een verklaring te kunnen denken."

De hoofdpersonen gaan op zoek naar de daders van de aanslag en in feite ook naar de oorzaak van de onlusten. Deze speurtocht voert terug tot diep in de 16e eeuw toen ook een andere Oranje vermoord werd.

Hun opponenten zijn personen op diverse strategische posities in de samenleving die via ragfijne draden met elkaar verbonden zijn.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
O. Andersen
Uitgever
Gopher B.V.
ISBN
9789076249360
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Maart 2006
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
300