De verdwijning van Peter Treckpoel

Prijs € 22,00

Levertijd: 1-2 werkdagen

Actie: Geen verzendkosten!

Ook beschikbaar als:

Rick de Leeuw

Paperback | April 2024 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Rond het jaar 1500 schrijft de Limburgse priester Peter Treckpoel een indrukwekkende kroniek over de geschiedenis van het Land van Overmaes, wat tegenwoordig in grote lijnen het gebied van Nederlands en Belgisch Limburg beslaat. Na 1506 ontbreekt van deze Peter Treckpoel ieder spoor. In 2024 verdiept verzekeringsagent en amateurhistoricus Hubert Thys zich in deze markante figuur en bijt zich vast in diens kroniek. Als Hubert op onderzoek gaat naar waarom deze Peter Treckpoel ooit verdwenen is, verdwijnt hij zelf ook. In deze spannende misdaadroman, die voor een belangrijk deel gebaseerd is op historische feiten, speur je met hoofdpersonen Jean Schoenmaekers en Nathalie Haverkort door heden en verleden van de twee Limburgen en raak je net als zij verstrikt in een eeuwenoud mysterie.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Rick de Leeuw
Uitgever
Pelckmans
ISBN
9789463106993
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2024
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
184

Beschrijving

Rond het jaar 1500 schrijft de Limburgse priester Peter Treckpoel een indrukwekkende kroniek over de geschiedenis van het Land van Overmaes, wat tegenwoordig in grote lijnen het gebied van Nederlands en Belgisch Limburg beslaat. Na 1506 ontbreekt van deze Peter Treckpoel ieder spoor.

In 2024 verdiept verzekeringsagent en amateurhistoricus Hubert Thys zich in deze markante figuur en bijt zich vast in diens kroniek. Als Hubert op onderzoek gaat naar waarom deze Peter Treckpoel ooit verdwenen is, verdwijnt hij zelf ook.


In deze spannende misdaadroman, die voor een belangrijk deel gebaseerd is op historische feiten, speur je met hoofdpersonen Jean Schoenmaekers en Nathalie Haverkort door heden en verleden van de twee Limburgen en raak je net als zij verstrikt in een eeuwenoud mysterie.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Rick de Leeuw
Uitgever
Pelckmans
ISBN
9789463106993
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2024
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
184