De verdwijners

Prijs € 21,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Niels 't Hooft

Paperback | Augustus 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Google weet alles, behalve wat er in mensen omgaat, dus huurt het studenten in om daarnaar te vragen. Visionair Randy, hedoniste Lua en pragmaticus Gerhardt doen dit werk. De studenten achterhalen welke verlangens en angsten schuilgaan in het hoofd van toevallige passanten. De verzamelde persoonlijke gegevens verkoopt Google voor grof geld aan schimmige organisaties.Maar Randy, Lua en Gerhardt gebruiken hun enquêtes voor een nog veel twijfelachtiger plan: voor wie er aan toe is verkopen ze 'escapes'. Elegante levensbeëindiging: pijnloos, netjes en met een alibi.Dan ontmoeten de enquêteurs Marthe, die is vastgelopen in haar studie en op zoek is naar haar verdwenen zus. Zij verandert alles.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Niels 't Hooft
Uitgever
Atlas Contact
ISBN
9789045023212
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Google weet alles, behalve wat er in mensen omgaat, dus huurt het studenten in om daarnaar te vragen. Visionair Randy, hedoniste Lua en pragmaticus Gerhardt doen dit werk. De studenten achterhalen welke verlangens en angsten schuilgaan in het hoofd van toevallige passanten. De verzamelde persoonlijke gegevens verkoopt Google voor grof geld aan schimmige organisaties.
Maar Randy, Lua en Gerhardt gebruiken hun enquêtes voor een nog veel twijfelachtiger plan: voor wie er aan toe is verkopen ze 'escapes'. Elegante levensbeëindiging: pijnloos, netjes en met een alibi.
Dan ontmoeten de enquêteurs Marthe, die is vastgelopen in haar studie en op zoek is naar haar verdwenen zus. Zij verandert alles.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Niels 't Hooft
Uitgever
Atlas Contact
ISBN
9789045023212
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig