De uivariaties (e-Book)

Prijs € 4,49
Download direct dit e-Book

Philip Mechanicus

EPUB met digitaal watermerk | Februari 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Een ui is een ui is een ui, maar wiens gedachten uit hij? En wie luistert ernaar? Geef je over aan een huilende ui en zie waar je uitkomt. Maak gebruik van elke kans om van het al dan niet rechte pad af te wijken. Auteur, ui en lezer kunnen alle kanten op. Spring vooruit, blijf staan of val in het verleden. Verleden van ui, auteur of jezelf? Een verleden waar je niet omheen kunt. Als een open plek in het bos. In Uivariaties staat Philip Mechanicus op het punt een ui te verwerken in een wittebonenschotel. De ui probeert zijn leven zo lang mogelijk te rekken en doet er alles aan zijn erfvijand aan de praat te houden. Een vermetele mengeling van visioenen, herinneringen en zelfs een enkel recept is het resultaat. Mechanicus weet deze ingrediƫnten te combineren tot een delicaat en avontuurlijk boek.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Philip Mechanicus
Uitgever
Querido
ISBN
9789021445380
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Februari 2013
Bestandsgrootte
732910 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
123

Beschrijving

Een ui is een ui is een ui, maar wiens gedachten uit hij? En wie luistert ernaar? Geef je over aan een huilende ui en zie waar je uitkomt. Maak gebruik van elke kans om van het al dan niet rechte pad af te wijken. Auteur, ui en lezer kunnen alle kanten op. Spring vooruit, blijf staan of val in het verleden. Verleden van ui, auteur of jezelf? Een verleden waar je niet omheen kunt. Als een open plek in het bos.
In Uivariaties staat Philip Mechanicus op het punt een ui te verwerken in een wittebonenschotel. De ui probeert zijn leven zo lang mogelijk te rekken en doet er alles aan zijn erfvijand aan de praat te houden. Een vermetele mengeling van visioenen, herinneringen en zelfs een enkel recept is het resultaat. Mechanicus weet deze ingrediƫnten te combineren tot een delicaat en avontuurlijk boek.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Philip Mechanicus
Uitgever
Querido
ISBN
9789021445380
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Februari 2013
Bestandsgrootte
732910 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
123