De uitverkorene (e-Book)

Prijs € 9,99

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Igor Znidarsic

EPUB met digitaal watermerk | Mei 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Van de auteur van De blindganger, genomineerd voor De Gouden Strop én de Hebban Thrillerdebuutprijs Hij is geradicaliseerd en kent geen genade De dochter van een rijke zakenman verdwijnt spoorloos. Haar ontvoerder eist financiële genoegdoening voor een aantal ontslagen medewerkers. Hij krijgt zijn zin, maar toch wordt de dochter dood aangetroffen in de bosjes bij Arnhem. Ondanks grondig speurwerk van rechercheduo Bianca van Dijk en Joris Vischjager van politie Oost-Nederland blijft de dader een mysterie. Niet lang daarna wordt in een flat het verminkte lichaam van een man gevonden en doet een hotelmedewerker een gruwelijke ontdekking in een hotelkamer. Aan de hand van gevonden sporen vermoeden Bianca en Joris dat het hier om één en dezelfde dader gaat, met een nogal bizar motief. Stukje bij beetje ontdekken ze de tragische waarheid en beseffen ze dat de drie moorden nog maar het begin zijn. Terwijl Bianca worstelt met haar verleden en haar huwelijk, bijt ze zich in de zaak vast, vastbesloten om nog meer slachtoffers te voorkomen. Over zijn debuut De blindganger: 'Fraai debuut. Znidarsic weet de spanning zeer goed vast te houden.' - Noordhollands Dagblad 'Een gruwelijke kijk in het hoofd van een psychopaat.' - Boekenbijlage.nl 'Heerlijke thriller', 'Leest als een trein', 'Een verhaal met verdieping', 'Gruwelijk en meedogenloos' - Hebban.nl 'Goed doordacht en geloofwaardig plot, meer dan voldoende spanning en verrassing en een sterke finale' - Nederlands Dagblad 'Znidarsic beheerst de kunst om gevoelens op een uiterst inlevende wijze te beschrijven' - bol.com Lees Magazine

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Igor Znidarsic
Uitgever
Karakter Uitgevers B.V.
ISBN
9789045214771
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2018
Bestandsgrootte
773462 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
336

Beschrijving

Van de auteur van De blindganger, genomineerd voor De Gouden Strop én de Hebban Thrillerdebuutprijs
Hij is geradicaliseerd en kent geen genade
De dochter van een rijke zakenman verdwijnt spoorloos. Haar ontvoerder eist financiële genoegdoening voor een aantal ontslagen medewerkers. Hij krijgt zijn zin, maar toch wordt de dochter dood aangetroffen in de bosjes bij Arnhem. Ondanks grondig speurwerk van rechercheduo Bianca van Dijk en Joris Vischjager van politie Oost-Nederland blijft de dader een mysterie.
Niet lang daarna wordt in een flat het verminkte lichaam van een man gevonden en doet een hotelmedewerker een gruwelijke ontdekking in een hotelkamer. Aan de hand van gevonden sporen vermoeden Bianca en Joris dat het hier om één en dezelfde dader gaat, met een nogal bizar motief. Stukje bij beetje ontdekken ze de tragische waarheid en beseffen ze dat de drie moorden nog maar het begin zijn.
Terwijl Bianca worstelt met haar verleden en haar huwelijk, bijt ze zich in de zaak vast, vastbesloten om nog meer slachtoffers te voorkomen.
Over zijn debuut De blindganger:
'Fraai debuut. Znidarsic weet de spanning zeer goed vast te houden.' - Noordhollands Dagblad
'Een gruwelijke kijk in het hoofd van een psychopaat.' - Boekenbijlage.nl
'Heerlijke thriller', 'Leest als een trein', 'Een verhaal met verdieping', 'Gruwelijk en meedogenloos' - Hebban.nl
'Goed doordacht en geloofwaardig plot, meer dan voldoende spanning en verrassing en een sterke finale' - Nederlands Dagblad
'Znidarsic beheerst de kunst om gevoelens op een uiterst inlevende wijze te beschrijven' - bol.com Lees Magazine

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Igor Znidarsic
Uitgever
Karakter Uitgevers B.V.
ISBN
9789045214771
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2018
Bestandsgrootte
773462 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
336