De tweede helft (e-Book)

Over wilde haren en ervaren jaren

Prijs € 11,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

John de Wolf, Nathan Vos

EPUB met digitaal watermerk | November 2019 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De tweede helft volgens oud-profvoetballer John de Wolf Als John de tijd op een bepaalde leeftijd mocht stilzetten, dan zou het nu zijn. Gelukkig in de liefde, de kinderen goed terechtgekomen, oud en wijs genoeg om te weten wat je niet wilt, energiek genoeg om te doen wat je wel wilt. Maar zo halverwege de vijftig zijn er ook andere dingen die je pad kruisen. Je kan wakker liggen van zowel je ouders als je kleinkinderen. En wat als het op je werk niet meer gaat? Ben je te oud voor een nieuwe stap? In De tweede helft spreekt een van Nederlands bekendste voetballers over het verschil tussen ouder worden en oud zijn, over naar je lichaam blijven luisteren, over acceptatie, over wilde haren en ervaren jaren. De scheids heeft weer gefloten. Sta je al in het veld? John coacht je, van dichtbij. Dan is alles mogelijk. John de Wolf (1962) is assistent-trainer bij Feyenoord, oud-voetbalinternational, voetbal-analyticus en vanaf 2016 ook werkzaam als ambassadeur aanpak ouderenwerkloosheid 50plus, eerst bij het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid en sinds 2018 bij de Algemene Nederlandse Bond voor Ouderen (ANBO). Nathan Vos (1971) is schrijver, journalist, spreker en creatief strateeg bij een uitgeverij. Eerder was hij hoofdredacteur van Zin Magazine en werkte hij voorDe Telegraaf, Het Parool en De Wereld Draait Door. Hij schreef in 2017 het boek Man o Manen stelde in 2015 de bundel De beste jaren komen nusamen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
John de Wolf, Nathan Vos
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000370689
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2019
Bestandsgrootte
888510 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
176

Beschrijving

De tweede helft volgens oud-profvoetballer John de Wolf

Als John de tijd op een bepaalde leeftijd mocht stilzetten, dan zou het nu zijn. Gelukkig in de liefde, de kinderen goed terechtgekomen, oud en wijs genoeg om te weten wat je niet wilt, energiek genoeg om te doen wat je wel wilt. Maar zo halverwege de vijftig zijn er ook andere dingen die je pad kruisen. Je kan wakker liggen van zowel je ouders als je kleinkinderen. En wat als het op je werk niet meer gaat? Ben je te oud voor een nieuwe stap? In De tweede helft spreekt een van Nederlands bekendste voetballers over het verschil tussen ouder worden en oud zijn, over naar je lichaam blijven luisteren, over acceptatie, over wilde haren en ervaren jaren. De scheids heeft weer gefloten. Sta je al in het veld? John coacht je, van dichtbij. Dan is alles mogelijk.

John de Wolf (1962) is assistent-trainer bij Feyenoord, oud-voetbalinternational, voetbal-analyticus en vanaf 2016 ook werkzaam als ambassadeur aanpak ouderenwerkloosheid 50plus, eerst bij het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid en sinds 2018 bij de Algemene Nederlandse Bond voor Ouderen (ANBO).

Nathan Vos (1971) is schrijver, journalist, spreker en creatief strateeg bij een uitgeverij. Eerder was hij hoofdredacteur van Zin Magazine en werkte hij voorDe Telegraaf, Het Parool en De Wereld Draait Door. Hij schreef in 2017 het boek Man o Manen stelde in 2015 de bundel De beste jaren komen nusamen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
John de Wolf, Nathan Vos
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000370689
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2019
Bestandsgrootte
888510 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
176