De tsaar van liefde en techno (e-Book)

Prijs € 9,99

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Anthony Marra

EPUB met digitaal watermerk | Augustus 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

In de jaren dertig krijgt een mislukte kunstenaar in de Sovjet- Unie het bevel om politieke dissidenten te verwijderen uit officiƫle foto's en kunstwerken, te beginnen met zijn eigen, in ongenade gevallen broer. Wanneer er een betoverende afbeelding van een datsja op zijn bureau belandt, begint de kunstenaar portretten van zijn broer toe te voegen aan de illustraties die hij hoort te censureren. Dit subversieve besluit echoot door in de daaropvolgende decennia en brengt de verhalen samen van een legendarische ballerina en haar kleindochter, een blinde kunstrestaurator, een gepensioneerde gangster, een weduwnaar die zijn vrouw voor het laatst zag in die datsja en een soldaat die gevangenzit in een put, met als enige bezit een cassettebandje dat een laatste boodschap van zijn familie bevat.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Anthony Marra
Uitgever
Bezige Bij b.v., Uitgeverij De
ISBN
9789023498360
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Augustus 2016
Bestandsgrootte
1074933 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
246

Beschrijving

In de jaren dertig krijgt een mislukte kunstenaar in de Sovjet- Unie het bevel om politieke dissidenten te verwijderen uit officiƫle foto's en kunstwerken, te beginnen met zijn eigen, in ongenade gevallen broer. Wanneer er een betoverende afbeelding van een datsja op zijn bureau belandt, begint de kunstenaar portretten van zijn broer toe te voegen aan de illustraties die hij hoort te censureren.
Dit subversieve besluit echoot door in de daaropvolgende decennia en brengt de verhalen samen van een legendarische ballerina en haar kleindochter, een blinde kunstrestaurator, een gepensioneerde gangster, een weduwnaar die zijn vrouw voor het laatst zag in die datsja en een soldaat die gevangenzit in een put, met als enige bezit een cassettebandje dat een laatste boodschap van zijn familie bevat.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Anthony Marra
Uitgever
Bezige Bij b.v., Uitgeverij De
ISBN
9789023498360
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Augustus 2016
Bestandsgrootte
1074933 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
246