De tijdmachine (e-Book)

Prijs € 4,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

H.G. Wells

EPUB met digitaal watermerk | Juni 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

In de reeks Klassieke Eversellers'Er bestaat geen verschil tussen tijd en een der drie ruimtedimensies, behalve dat onze zintuiglijke waarneming zich langs de tijd beweegt.' De TijdreizigerDe vader van de moderne Science Fiction is zonder twijfel de Engelse schrijver H.G. Wells (1866-1946). Zijn invloed, zowel ideologisch als literair, is aanzienlijk geweest, en hij behoort dan ook nog steeds tot een van de meest gelezen Science Fiction schrijvers. Wells schreef onder meer De tijdmachine, De onzichtbare man en De oorlog der werelden. Hij schreef De tijdmachine in 1895 waarna het boek driemaal is verfilmd. Het boek wordt door velen als een van de grote Science Fiction meesterwerken gezien en diende, en dient nog steeds, als belangrijke inspiratiebron voor veel andere schrijvers.In De tijdmachine doet De Tijdsreiziger zijn vrienden verslag van zijn verblijf in de verre toekomst, in het jaar 802.700. Hij beschrijft zijn kennismaking met de bovengronds levende Eloi en de lichtschuwe, ondergronds levende Morlocks. Langzaam maar zeker ontdekt hij de oorzaak van de angst waaraan de ogenschijnlijk zo gelukzalige Eloi iedere nacht ten prooi vallen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
H.G. Wells
Uitgever
Pantheon
ISBN
9789049901233
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2015
Bestandsgrootte
1016064 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
113

Beschrijving

In de reeks Klassieke Eversellers

'Er bestaat geen verschil tussen tijd en een der drie ruimtedimensies, behalve dat onze zintuiglijke waarneming zich langs de tijd beweegt.' De Tijdreiziger

De vader van de moderne Science Fiction is zonder twijfel de Engelse schrijver H.G. Wells (1866-1946). Zijn invloed, zowel ideologisch als literair, is aanzienlijk geweest, en hij behoort dan ook nog steeds tot een van de meest gelezen Science Fiction schrijvers. Wells schreef onder meer De tijdmachine, De onzichtbare man en De oorlog der werelden. Hij schreef De tijdmachine in 1895 waarna het boek driemaal is verfilmd. Het boek wordt door velen als een van de grote Science Fiction meesterwerken gezien en diende, en dient nog steeds, als belangrijke inspiratiebron voor veel andere schrijvers.

In De tijdmachine doet De Tijdsreiziger zijn vrienden verslag van zijn verblijf in de verre toekomst, in het jaar 802.700. Hij beschrijft zijn kennismaking met de bovengronds levende Eloi en de lichtschuwe, ondergronds levende Morlocks. Langzaam maar zeker ontdekt hij de oorzaak van de angst waaraan de ogenschijnlijk zo gelukzalige Eloi iedere nacht ten prooi vallen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
H.G. Wells
Uitgever
Pantheon
ISBN
9789049901233
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2015
Bestandsgrootte
1016064 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
113