De tijd zal het leren (e-Book)

Prijs € 5,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Jeffrey Archer

EPUB met digitaal watermerk | Maart 2015 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 1 beoordeling
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

Het eerste deel in de Clifton-kronieken, een ambitieuze nieuwe serie die het verhaal vertelt van twee families en vele generaties. ‘Ik kreeg te horen dat mijn vader was gesneuveld in de oorlog.’ Zo begint in 1920 het epische levensverhaal van Harry Clifton. Harry, de zoon van een havenarbeider in Bristol, heeft zijn vader nooit gekend. De verwachting is dat ook Harry een toekomst op de werf wacht, maar dankzij een opmerkelijke gave wordt hij toegelaten tot een exclusieve jongensschool, waardoor zijn leven onomkeerbaar verandert. Als Harry een volwassen man is, komt hij er eindelijk achter hoe zijn vader echt aan zijn einde kwam. De verschrikkelijke waarheid leidt Harry naar een volgende vraag: was Arthur Clifton eigenlijk wel zijn vader? Is hij het kind van een arme havenwerker, of is hij de oudste zoon van de erfgenaam van een scheepsimperium?

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Jeffrey Archer
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789402303292
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Maart 2015
Bestandsgrootte
2740828 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
371

Beschrijving

Het eerste deel in de Clifton-kronieken, een ambitieuze nieuwe serie die het verhaal vertelt van twee families en vele generaties.

‘Ik kreeg te horen dat mijn vader was gesneuveld in de oorlog.’ Zo begint in 1920 het epische levensverhaal van Harry Clifton. Harry, de zoon van een havenarbeider in Bristol, heeft zijn vader nooit gekend. De verwachting is dat ook Harry een toekomst op de werf wacht, maar dankzij een opmerkelijke gave wordt hij toegelaten tot een exclusieve jongensschool, waardoor zijn leven onomkeerbaar verandert.

Als Harry een volwassen man is, komt hij er eindelijk achter hoe zijn vader echt aan zijn einde kwam. De verschrikkelijke waarheid leidt Harry naar een volgende vraag: was Arthur Clifton eigenlijk wel zijn vader? Is hij het kind van een arme havenwerker, of is hij de oudste zoon van de erfgenaam van een scheepsimperium?

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Jeffrey Archer
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789402303292
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Maart 2015
Bestandsgrootte
2740828 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
371