De tevreden baby

hoe je baby 's nachts doorslaapt

Prijs € 18,99

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Gina Ford

Paperback | September 2007 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 2 beoordelingen
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

Als kersverse ouder kun je nogal eens opzien tegen die eerste periode met je pasgeboren baby. Spookverhalen over slapeloze nachten, huilpartijen en voeden-naar-behoefte hebben je onzeker gemaakt over wat je in de toekomst te wachten staat. In dat geval is De tevreden baby voor jou bedoeld. Gina Ford, een zeer ervaren kraamverpleegster, geeft in dit boek geruststellende en praktische adviezen die écht werken. Zij werd daarbij geholpen door talloze tips en ervaringsgegevens van moeders en lezeressen. Haar geheim is verbazingwekkend eenvoudig. Zij heeft een plan ontwikkeld dat je heel eenvoudig kunt uitvoeren en dat tegemoetkomt aan de behoeften van iedere, individuele baby. Wanneer je haar routines opvolgt, gaat de rest vanzelf. En als resultaat daarvan zal je baby: - vrijwel direct de hele nacht doorslapen - met de juiste regelmaat worden gevoed - minder snel last hebben van krampjes. En jij zult - beter slapen en - het gevoel hebben dat je het allemaal goed aankunt.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Gina Ford
Uitgever
Terra
ISBN
9789058977793
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2007
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
249

Beschrijving

Als kersverse ouder kun je nogal eens opzien tegen die eerste periode met je pasgeboren baby. Spookverhalen over slapeloze nachten, huilpartijen en voeden-naar-behoefte hebben je onzeker gemaakt over wat je in de toekomst te wachten staat. In dat geval is De tevreden baby voor jou bedoeld.
Gina Ford, een zeer ervaren kraamverpleegster, geeft in dit boek geruststellende en praktische adviezen die écht werken. Zij werd daarbij geholpen door talloze tips en ervaringsgegevens van moeders en lezeressen. Haar geheim is verbazingwekkend eenvoudig. Zij heeft een plan ontwikkeld dat je heel eenvoudig kunt uitvoeren en dat tegemoetkomt aan de behoeften van iedere, individuele baby.
Wanneer je haar routines opvolgt, gaat de rest vanzelf. En als resultaat daarvan zal je baby:
- vrijwel direct de hele nacht doorslapen
- met de juiste regelmaat worden gevoed
- minder snel last hebben van krampjes.

En jij zult
- beter slapen en
- het gevoel hebben dat je het allemaal goed aankunt.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Gina Ford
Uitgever
Terra
ISBN
9789058977793
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2007
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
249