De sullivan-serie 8 in 1 bundel (e-Book)

Prijs € 69,99
Download direct dit e-Book

Bella Andre

EPUB met digitaal watermerk | September 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De acht Sullivan-kinderen moeten heel wat problemen doorstaan voor ze de liefde van hun leven in hun armen kunnen sluiten De Sullivan-serie 1: Op het eerste gezicht Chloe heeft gezworen dat ze nooit meer een man zal vertrouwen, dus als Chase Sullivan, die de mooie vrouwen voor het uitkiezen heeft, in haar leven verschijnt, wijst ze hem resoluut af. Zal Chase haar kunnen overtuigen dat zij alleen de vrouw van zijn dromen is? De Sullivan-serie 2: Vanaf nu, altijd Marcus Sullivan ziet zijn plannen voor de toekomst in duigen vallen. Nicola is in de steek gelaten door haar grote liefde. Ze besluiten samen één nacht door te brengen, maar hebben buiten de onverwachte en zinderende passie gerekend... De Sullivan-serie 3: Verliefd en verloren Megan wordt uit een brandend huis gered door Gabe Sullivan, maar ze weigert haar hart te verliezen aan de heldhaftige brandweerman. Gabe weet ook dat hij niet te dichtbij moet komen. Maar als ze elkaar later weer ontmoeten laait het vuur van hun verlangen hoog op.  De Sullivan-serie 4: Betoverd door jouSophie Sullivan is al sinds haar vijfde stapelverliefd op Jake McCann, de beste vriend van haar broer. Ze is ervan overtuigd dat hij haar niet ziet staan. Het tegendeel is echter waar, maar of Jake de vriendschap met Sophie's broer op het spel durft te zetten...? De Sullivan-serie 5: Als je van mij wasHet laatste wat Zach Sullivan wil is op de hond van zijn broer passen. Tot hij de puppytrainer ontmoet. Heather is mooi, slim en Zach kan haar maar niet uit zijn hoofd zetten. Helaas is Heather de enige vrouw op aarde die niets met hem te maken wil hebben. De Sullivan-serie 6: De ware voor jouVicki Bennett en Ryan Sullivan zijn al sinds hun vroege jeugd beste vrienden, maar na een nacht vol wilde passie lijkt die band onherstelbaar beschadigd. Kan liefde het onmogelijke voor elkaar krijgen en hun vriendschap omvormen tot de perfecte combinatie? De Sullivan-serie 7: Kom in mijn armenFilmster Smith Sullivan kan zich geen afleiding permitteren. Zijn hele reputatie hangt af van zijn nieuwe film… maar hij kan Valentina Landon niet uit zijn hoofd krijgen, en het vuur dat hij ziet smeulen onder de oppervlakte van haar koele voorkomen. De Sullivan-serie 8: Voor altijd in mijn hart Na een tragisch verlies drie jaar geleden zit Grayson Tyler niet meer te wachten op de liefde. Tot Lori Sullivan als een wervelwind in zijn leven verschijnt en alles op zijn kop zet. Kan zij hem ervan overtuigen dat 'voor altijd' geen onbereikbare droom is?

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Bella Andre
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789402308679
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
September 2016
Bestandsgrootte
2943244 bytes
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

De acht Sullivan-kinderen moeten heel wat problemen doorstaan voor ze de liefde van hun leven in hun armen kunnen sluiten

De Sullivan-serie 1: Op het eerste gezicht
Chloe heeft gezworen dat ze nooit meer een man zal vertrouwen, dus als Chase Sullivan, die de mooie vrouwen voor het uitkiezen heeft, in haar leven verschijnt, wijst ze hem resoluut af. Zal Chase haar kunnen overtuigen dat zij alleen de vrouw van zijn dromen is?

De Sullivan-serie 2: Vanaf nu, altijd
Marcus Sullivan ziet zijn plannen voor de toekomst in duigen vallen. Nicola is in de steek gelaten door haar grote liefde. Ze besluiten samen één nacht door te brengen, maar hebben buiten de onverwachte en zinderende passie gerekend...

De Sullivan-serie 3: Verliefd en verloren
Megan wordt uit een brandend huis gered door Gabe Sullivan, maar ze weigert haar hart te verliezen aan de heldhaftige brandweerman. Gabe weet ook dat hij niet te dichtbij moet komen. Maar als ze elkaar later weer ontmoeten laait het vuur van hun verlangen hoog op. 

De Sullivan-serie 4: Betoverd door jou
Sophie Sullivan is al sinds haar vijfde stapelverliefd op Jake McCann, de beste vriend van haar broer. Ze is ervan overtuigd dat hij haar niet ziet staan. Het tegendeel is echter waar, maar of Jake de vriendschap met Sophie's broer op het spel durft te zetten...?

De Sullivan-serie 5: Als je van mij was
Het laatste wat Zach Sullivan wil is op de hond van zijn broer passen. Tot hij de puppytrainer ontmoet. Heather is mooi, slim en Zach kan haar maar niet uit zijn hoofd zetten. Helaas is Heather de enige vrouw op aarde die niets met hem te maken wil hebben.

De Sullivan-serie 6: De ware voor jou
Vicki Bennett en Ryan Sullivan zijn al sinds hun vroege jeugd beste vrienden, maar na een nacht vol wilde passie lijkt die band onherstelbaar beschadigd. Kan liefde het onmogelijke voor elkaar krijgen en hun vriendschap omvormen tot de perfecte combinatie?

De Sullivan-serie 7: Kom in mijn armen
Filmster Smith Sullivan kan zich geen afleiding permitteren. Zijn hele reputatie hangt af van zijn nieuwe film… maar hij kan Valentina Landon niet uit zijn hoofd krijgen, en het vuur dat hij ziet smeulen onder de oppervlakte van haar koele voorkomen.

De Sullivan-serie 8: Voor altijd in mijn hart
Na een tragisch verlies drie jaar geleden zit Grayson Tyler niet meer te wachten op de liefde. Tot Lori Sullivan als een wervelwind in zijn leven verschijnt en alles op zijn kop zet. Kan zij hem ervan overtuigen dat 'voor altijd' geen onbereikbare droom is?

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Bella Andre
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789402308679
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
September 2016
Bestandsgrootte
2943244 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig