De strijd van de Dwergen / 2 (e-Book)

Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Markus Heitz

EPUB met digitaal watermerk | December 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De Strijd van de Dwergen is het tweede deel van Markus Heitz onbetwiste fantasy-klassieker over de innemende dwerg Tungdil en de strijd om het Veilige Land. Van de vier boeken van De Dwergen werden in Europa meer dan 2 miljoen exemplaren verkocht. Deel vijf verschijnt in 2015. Terwijl de dwerg Tungdil met zijn vrienden de overwinning viert op de verraderlijke magus Nôd´onn, marcheert een reusachtig leger orcs met woest geweld door het Veilige Land, met geen andere bedoeling dan het herrezen dwergenrijk van de Vijfden onder de voet te lopen. Ook de alfen, de zwarte elfen, willen wraak nemen op Tungdil en zijn strijdmakkers. Maar een dwerg geeft nooit op. Opnieuw wordt Tungdil, de hoofdpersoon van De Dwergen, die onder toezicht van de magiër Lot-Ionan onder het mensenvolk is opgevoed, in een spannend avontuur geplaatst, in een dwergencultuur die er zijn mag, vol details en kleurrijk gepresenteerd.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Markus Heitz
Uitgever
Luitingh Fantasy
ISBN
9789024566570
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
December 2014
Bestandsgrootte
1935861 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
528

Beschrijving

De Strijd van de Dwergen is het tweede deel van Markus Heitz onbetwiste fantasy-klassieker over de innemende dwerg Tungdil en de strijd om het Veilige Land. Van de vier boeken van De Dwergen werden in Europa meer dan 2 miljoen exemplaren verkocht. Deel vijf verschijnt in 2015.

Terwijl de dwerg Tungdil met zijn vrienden de overwinning viert op de verraderlijke magus Nôd´onn, marcheert een reusachtig leger orcs met woest geweld door het Veilige Land, met geen andere bedoeling dan het herrezen dwergenrijk van de Vijfden onder de voet te lopen. Ook de alfen, de zwarte elfen, willen wraak nemen op Tungdil en zijn strijdmakkers. Maar een dwerg geeft nooit op.
Opnieuw wordt Tungdil, de hoofdpersoon van De Dwergen, die onder toezicht van de magiër Lot-Ionan onder het mensenvolk is opgevoed, in een spannend avontuur geplaatst, in een dwergencultuur die er zijn mag, vol details en kleurrijk gepresenteerd.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Markus Heitz
Uitgever
Luitingh Fantasy
ISBN
9789024566570
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
December 2014
Bestandsgrootte
1935861 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
528