De strijd om het vogeltje (e-Book)

Jack Dorsey, Elon Musk en het gevecht om Twitter

Prijs € 11,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Kurt Wagner

EPUB met digitaal watermerk | Juni 2024 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De strijd om het vogeltje is het verslag van de rommelige bedrijfsgeschiedenis van Twitter – inclusief de overname door Elon Musk in 2022 – en de belangrijke rol van het sociale medium in het vormgeven van de manier waarop de wereld haar nieuws krijgt. Kurt Wagner, journalist van Bloomberg, neemt je mee op een duizelingwekkende vlucht door de geschiedenis van Twitter. Met boeiende ooggetuigenverslagen van medewerkers van toen en nu, vertelt hij hoe Twitter ooit begon als sociaal platform met luchtige berichten van 140 tekens en uitgroeide tot een van de meest invloedrijke technologiebedrijven ter wereld. Hij gaat in op de triomfantelijke terugkeer van de idealist Jack Dorsey als CEO in 2015, de opkomst en ondergang van @RealDonaldTrump en de controversiële verkoop aan Elon Musk voor 44 miljard dollar.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Kurt Wagner
Uitgever
Volt
ISBN
9789021476704
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2024
Bestandsgrootte
717432 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
322

Beschrijving

De strijd om het vogeltje is het verslag van de rommelige bedrijfsgeschiedenis van Twitter – inclusief de overname door Elon Musk in 2022 – en de belangrijke rol van het sociale medium in het vormgeven van de manier waarop de wereld haar nieuws krijgt.

Kurt Wagner, journalist van Bloomberg, neemt je mee op een duizelingwekkende vlucht door de geschiedenis van Twitter. Met boeiende ooggetuigenverslagen van medewerkers van toen en nu, vertelt hij hoe Twitter ooit begon als sociaal platform met luchtige berichten van 140 tekens en uitgroeide tot een van de meest invloedrijke technologiebedrijven ter wereld. Hij gaat in op de triomfantelijke terugkeer van de idealist Jack Dorsey als CEO in 2015, de opkomst en ondergang van @RealDonaldTrump en de controversiële verkoop aan Elon Musk voor 44 miljard dollar.


Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Kurt Wagner
Uitgever
Volt
ISBN
9789021476704
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2024
Bestandsgrootte
717432 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
322