De steenstrategie (e-Book)

de kunst niet te handelen

Prijs € 10,99

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Holm Friebe

EPUB met digitaal watermerk | September 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Hoe je meer bereikt door minder te doen Onze cultuur is gericht op doen, actie, verandering, vernieuwing. Maar wat levert al die koortsachtige activiteit op? Het voortjakkeren in de economie, wetenschap, politiek en media, kortom, in alle lagen van onze dolgedraaide maatschappij, veroorzaakt allerlei onheil. In De steenstrategie legt Holm Friebe de vinger op de zere plek. Tegenover de blinde vooruitgangsdynamiek stelt hij de heilzame rust en soliditeit van de steen. Dit boek is geen lofzang op de luiheid maar een inspirerend pleidooi voor een levenshouding waarbij bewust afwachten meer oplevert dan overhaast handelen. Als je je beweegt, moet je weten waarnaartoe. Als je je niet beweegt, moet je weten waarom.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Holm Friebe
Uitgever
De Arbeiderspers
ISBN
9789029507134
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
September 2016
Bestandsgrootte
900137 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
149

Beschrijving

Hoe je meer bereikt door minder te doen

Onze cultuur is gericht op doen, actie, verandering, vernieuwing. Maar wat levert al die koortsachtige activiteit op? Het voortjakkeren in de economie, wetenschap, politiek en media, kortom, in alle lagen van onze dolgedraaide maatschappij, veroorzaakt allerlei onheil.
In De steenstrategie legt Holm Friebe de vinger op de zere plek. Tegenover de blinde vooruitgangsdynamiek stelt hij de heilzame rust en soliditeit van de steen. Dit boek is geen lofzang op de luiheid maar een inspirerend pleidooi voor een levenshouding waarbij bewust afwachten meer oplevert dan overhaast handelen. Als je je beweegt, moet je weten waarnaartoe. Als je je niet beweegt, moet je weten waarom.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Holm Friebe
Uitgever
De Arbeiderspers
ISBN
9789029507134
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
September 2016
Bestandsgrootte
900137 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
149