De stad (e-Book)

Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Dean Koontz

EPUB met digitaal watermerk | Maart 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Bestsellerauteur en meesterverteller Dean Koontz komt met een eigentijds sprookje dat zich afspeelt in het door rassenrellen geteisterde Amerika. In een wereld vol rock-’n-roll en jazz zoekt de jonge Jonah Kirk zijn weg in het leven. Hij komt op het spoor van een duivels complot, dat hij met steun van zijn vrienden probeert te ontmaskeren. Humoristisch, spannend, meeslepend, ontroerend, boordevol muziek: met De stad heeft Dean Koontz een indrukwekkende roman aan zijn imposante oeuvre toegevoegd. 'Aangrijpend en prachtig geschreven. De stad is zowel serieus, speels, nostalgisch, moedig en beangstigend als mysterieus. Iedereen zal het in één ruk willen uitlezen.' New York Journal of Books 'Koontz jaagt de lezer door de pagina’s zoals maar weinig schrijvers dat kunnen.' Los Angeles Times 'Koontz schrijft geweldige plots en hij is een ware woordkunstenaar.' USA Today

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Dean Koontz
Uitgever
Luitingh Sijthoff
ISBN
9789024566907
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Maart 2015
Bestandsgrootte
819288 bytes
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Bestsellerauteur en meesterverteller Dean Koontz komt met een eigentijds sprookje dat zich afspeelt in het door rassenrellen geteisterde Amerika.

In een wereld vol rock-’n-roll en jazz zoekt de jonge Jonah Kirk zijn weg in het leven. Hij komt op het spoor van een duivels complot, dat hij met steun van zijn vrienden probeert te ontmaskeren.

Humoristisch, spannend, meeslepend, ontroerend, boordevol muziek: met De stad heeft Dean Koontz een indrukwekkende roman aan zijn imposante oeuvre toegevoegd.

'Aangrijpend en prachtig geschreven. De stad is zowel serieus, speels, nostalgisch, moedig en beangstigend als mysterieus. Iedereen zal het in één ruk willen uitlezen.' New York Journal of Books

'Koontz jaagt de lezer door de pagina’s zoals maar weinig schrijvers dat kunnen.' Los Angeles Times

'Koontz schrijft geweldige plots en hij is een ware woordkunstenaar.' USA Today

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Dean Koontz
Uitgever
Luitingh Sijthoff
ISBN
9789024566907
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Maart 2015
Bestandsgrootte
819288 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig