De sporen van de klauw (e-Book)

Prijs € 9,99
Download direct dit e-Book
Deze titel komt in aanmerking voor

Manon Spierenburg

EPUB met digitaal watermerk | Juni 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Net voordat het toeristenseizoen in Westwijk aan Zee in volle hevigheid zal losbarsten, trekt er ineens een spoor van vernielingen door de populaire badplaats. De Westwijkers staan voor een raadsel. In eerste instantie lijkt het om 'onschuldige' vernielingen te gaan, maar al snel blijkt dat er meer aan de hand is. Opgehitst door journaliste Ciska Beerenpoot beginnen de Westwijkers te morren. Ze hebben de toeristen nodig. Als zij wegblijven omdat de badplaats geterroriseerd wordt door een monster, betekent dat het einde van Westwijk. Burgemeester Loman, de vader van Jack en Tessa, krijgt de schuld. De vier van Westwijk gaan op onderzoek uit. Ze ontdekken dat degene die dit gedaan heeft overal monsterachtige sporen van klauwen heeft achtergelaten! Waar hebben ze deze keer mee te maken? En waarom komen ze ineens overal de supernerds Nico en Ens tegen?De vier van Westwijk - De sporen van de klauw is het derde deel in de Westwijk-serie van Manon Spierenburg. Een unieke mix van De Vijf van Enid Blyton, een soap en een avonturenverhaal.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Manon Spierenburg
Uitgever
Moon
ISBN
9789048830053
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2015
Bestandsgrootte
3914163 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
111

Beschrijving

Net voordat het toeristenseizoen in Westwijk aan Zee in volle hevigheid zal losbarsten, trekt er ineens een spoor van vernielingen door de populaire badplaats. De Westwijkers staan voor een raadsel. In eerste instantie lijkt het om 'onschuldige' vernielingen te gaan, maar al snel blijkt dat er meer aan de hand is. Opgehitst door journaliste Ciska Beerenpoot beginnen de Westwijkers te morren. Ze hebben de toeristen nodig. Als zij wegblijven omdat de badplaats geterroriseerd wordt door een monster, betekent dat het einde van Westwijk. Burgemeester Loman, de vader van Jack en Tessa, krijgt de schuld. De vier van Westwijk gaan op onderzoek uit. Ze ontdekken dat degene die dit gedaan heeft overal monsterachtige sporen van klauwen heeft achtergelaten! Waar hebben ze deze keer mee te maken? En waarom komen ze ineens overal de supernerds Nico en Ens tegen?

De vier van Westwijk - De sporen van de klauw is het derde deel in de Westwijk-serie van Manon Spierenburg. Een unieke mix van De Vijf van Enid Blyton, een soap en een avonturenverhaal.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Manon Spierenburg
Uitgever
Moon
ISBN
9789048830053
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2015
Bestandsgrootte
3914163 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
111