De sluier van de nacht (e-Book)

Spel vol vuur / Nachtbraker

Prijs € 7,99

Niet beschikbaar

Deze titel komt in aanmerking voor

Nora Roberts

EPUB met digitaal watermerk | September 2024 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Al is de nacht nog zo donker, met deze vurige verhalen zorgt Nora Roberts voor wat licht!(1) SPEL VOL VUURNadat haar nieuwste bedrijf in de as is gelegd, is ondernemer Natalie Fletcher vastbesloten de brandstichter te vinden. Detective Ryan Piasecki weet álles van vuur, en dat is precies waarom ze zijn hulp inschakelt. Aangezien hij de enige is die haar bedrijf kan redden, neemt ze zijn lompheid en arrogantie op de koop toe. Er valt alleen met geen mogelijkheid te ontkomen aan de vonken die al snel tussen hen overspringen!  (2) NACHTBRAKERUndercover gaan als serveerster in de nachtclub van Jonah Blackhawk is Allison Fletchers allereerste grote opdracht als rechercheur. Om een reeks inbraken op te lossen in de omgeving van de nachtclub, moet ze nauw samenwerken met de knappe nachtclubeigenaar. Ze is echter niet van plan zich te laten afleiden door zijn aantrekkingskracht. Bovendien, hoe weet ze of ze Jonah wel kan vertrouwen? Deze verhalen zijn eerder verschenen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Nora Roberts
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402572315
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
September 2024
Bestandsgrootte
910749 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
327

Beschrijving

Al is de nacht nog zo donker, met deze vurige verhalen zorgt Nora Roberts voor wat licht!

(1) SPEL VOL VUUR
Nadat haar nieuwste bedrijf in de as is gelegd, is ondernemer Natalie Fletcher vastbesloten de brandstichter te vinden. Detective Ryan Piasecki weet álles van vuur, en dat is precies waarom ze zijn hulp inschakelt. Aangezien hij de enige is die haar bedrijf kan redden, neemt ze zijn lompheid en arrogantie op de koop toe. Er valt alleen met geen mogelijkheid te ontkomen aan de vonken die al snel tussen hen overspringen!  

(2) NACHTBRAKER
Undercover gaan als serveerster in de nachtclub van Jonah Blackhawk is Allison Fletchers allereerste grote opdracht als rechercheur. Om een reeks inbraken op te lossen in de omgeving van de nachtclub, moet ze nauw samenwerken met de knappe nachtclubeigenaar. Ze is echter niet van plan zich te laten afleiden door zijn aantrekkingskracht. Bovendien, hoe weet ze of ze Jonah wel kan vertrouwen? 

Deze verhalen zijn eerder verschenen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Nora Roberts
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402572315
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
September 2024
Bestandsgrootte
910749 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
327