De sleutel tot Sion (e-Book)

Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Bodie Thoene

EPUB met digitaal watermerk | April 2020 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Mei 1948. Over enkele dagen zal de staat Israël worden uitgeroepen. De Britse troepen maken zich op om te vertrekken. Vijf Arabische staten hebben aangekondigd Palestina binnen te vallen zodra de Engelsen het gezag hebben overgedragen. De Joodse leiders proberen met diplomatie een vreedzame oplossing te vinden, maar zonder succes. David en Ellie Meyer zijn gestrand in Europa en proberen uit handen van de autoriteiten te blijven. Een Amerikaanse journalist weet hun spoor echter steeds weer te volgen en brengt hen in het nauw. De tijd begint te dringen: David is de enige die de Joodse piloten kan trainen en kan omvormen tot een heuse luchtmacht. En zonder een luchtmacht is de staat Israël kansloos… 'De sleutel van Sion' van Bodie Thoene is het spannende slot van de aangrijpende 'De Kronieken van Sion'-serie.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Bodie Thoene
Uitgever
Z&K
ISBN
9789020537826
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2020
Bestandsgrootte
885663 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
314

Beschrijving

Mei 1948. Over enkele dagen zal de staat Israël worden uitgeroepen. De Britse troepen maken zich op om te vertrekken. Vijf Arabische staten hebben aangekondigd Palestina binnen te vallen zodra de Engelsen het gezag hebben overgedragen. De Joodse leiders proberen met diplomatie een vreedzame oplossing te vinden, maar zonder succes.

David en Ellie Meyer zijn gestrand in Europa en proberen uit handen van de autoriteiten te blijven. Een Amerikaanse journalist weet hun spoor echter steeds weer te volgen en brengt hen in het nauw. De tijd begint te dringen: David is de enige die de Joodse piloten kan trainen en kan omvormen tot een heuse luchtmacht. En zonder een luchtmacht is de staat Israël kansloos…

'De sleutel van Sion' van Bodie Thoene is het spannende slot van de aangrijpende 'De Kronieken van Sion'-serie.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Bodie Thoene
Uitgever
Z&K
ISBN
9789020537826
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2020
Bestandsgrootte
885663 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
314