De sleutel (e-Book)

Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Dan Walsh, Gary Smalley

EPUB met digitaal watermerk | Oktober 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De sleutel’ is deel 4 in de serie over de familie Anderson van Dan Walsh en Gary Smalley en het vervolg op ‘De wens’. De jonge Doug Anderson neemt steeds meer afstand van zijn familie en van God. Zijn ouders, broer en zus proberen tot hem door te dringen voordat hij hen en het christelijke geloof definitief vaarwel zegt. Christina, het zwangere meisje dat Dougs ouders bij zich in huis hebben genomen, valt als een blok voor hem. Maar hij laat duidelijk merken dat hij niet op haar zit te wachten. Zal hij uit deze persoonlijke crisis komen en zien dat zijn geluk voor het oprapen ligt? In navolging van Karen Kingsbury’s serie over de familie Baxter, begonnen Dan Walsh en Gary Smalley aan een eigen serie over een familie: de familie Anderson. In deze familieromans staat het herstel van relaties centraal.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Dan Walsh, Gary Smalley
Uitgever
Voorhoeve
ISBN
9789029724432
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2015
Bestandsgrootte
1954375 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
289

Beschrijving

De sleutel’ is deel 4 in de serie over de familie Anderson van Dan Walsh en Gary Smalley en het vervolg op ‘De wens’.

De jonge Doug Anderson neemt steeds meer afstand van zijn familie en van God. Zijn ouders, broer en zus proberen tot hem door te dringen voordat hij hen en het christelijke geloof definitief vaarwel zegt. Christina, het zwangere meisje dat Dougs ouders bij zich in huis hebben genomen, valt als een blok voor hem. Maar hij laat duidelijk merken dat hij niet op haar zit te wachten. Zal hij uit deze persoonlijke crisis komen en zien dat zijn geluk voor het oprapen ligt?

In navolging van Karen Kingsbury’s serie over de familie Baxter, begonnen Dan Walsh en Gary Smalley aan een eigen serie over een familie: de familie Anderson. In deze familieromans staat het herstel van relaties centraal.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Dan Walsh, Gary Smalley
Uitgever
Voorhoeve
ISBN
9789029724432
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2015
Bestandsgrootte
1954375 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
289