De slag om de gast (e-Book)

of de kunst van het verleiden

Prijs € 9,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Rachel Franse

EPUB met digitaal watermerk | Oktober 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Meer dan zes jaar werkte Rachel Franse op de redactie van het programma Pauw & Witteman. In De slag om de gast beschrijft ze hoe een werkdag van een redacteur op een televisieredactie eruitziet: â s morgens in bed Twitter en de nieuwssites checken, daarna de kranten lezen, veel bellen, investeren in contacten, de gasten op scherp zetten vlak voor de uitzending en na af loop nog even met hen napraten. Maar hoe kom je aan de gasten en hoe krijg je mensen zover dat ze voor jouw programma kiezen? Hoe ver kun je gaan om twijfelaars over te halen? In De slag om de gast passeren vanzelfsprekend veel, heel veel bekende Nederlanders de revue. Rachel Franse biedt een onthullende blik achter de schermen van een populaire talkshow en laat zien hoe inspirerend een baan in de schaduw kan zijn.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Rachel Franse
Uitgever
Querido
ISBN
9789021456638
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2014
Bestandsgrootte
1009818 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
174

Beschrijving

Meer dan zes jaar werkte Rachel Franse op de redactie van het programma Pauw & Witteman. In De slag om de gast beschrijft ze hoe een werkdag van een redacteur op een televisieredactie eruitziet: â s morgens in bed Twitter en de nieuwssites checken, daarna de kranten lezen, veel bellen, investeren in contacten, de gasten op scherp zetten vlak voor de uitzending en na af loop nog even met hen napraten. Maar hoe kom je aan de gasten en hoe krijg je mensen zover dat ze voor jouw programma kiezen? Hoe ver kun je gaan om twijfelaars over te halen?
In De slag om de gast passeren vanzelfsprekend veel, heel veel bekende Nederlanders de revue. Rachel Franse biedt een onthullende blik achter de schermen van een populaire talkshow en laat zien hoe inspirerend een baan in de schaduw kan zijn.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Rachel Franse
Uitgever
Querido
ISBN
9789021456638
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2014
Bestandsgrootte
1009818 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
174