De schim van Daniël - grote letter uitgave

Prijs € 20,50

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Nelleke Viëtor

Hardback | Mei 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Na de dood van haar zoontje Daniël en haar isolement op de Dennenhofí, het familiehuis van haar echtgenoot Frits, wordt Paula ondergedompeld in verdriet. Maar als haar zoontje zich als een schim door haar leven gaat bewegen, wordt hij een troostende aanwezige.Wanneer ze een vriendin krijgt die haar opnieuw bij het leven betrekt en ze haar jeugdliefde weer tegenkomt, lijkt ze een nieuwe weg in te slaan. Als Frits haar verlaat, kan ze een bestaan met Gerard opbouwen, maar ook hij leeft met een illusie die hun verhouding overschaduwt.Tijdens een reis door Indonesië met haar moeder ontdekt Paula dat ook haar moeder met een geheim leeft, en dat zij haar vader nooit echt heeft gekend.Het verhaal is een aangrijpende petite histoire over verlies.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Nelleke Viëtor
Uitgever
Grote Letter Bibliotheek
ISBN
9789036430371
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Mei 2016
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
232

Beschrijving

Na de dood van haar zoontje Daniël en haar isolement op de Dennenhofí, het familiehuis van haar echtgenoot Frits, wordt Paula ondergedompeld in verdriet. Maar als haar zoontje zich als een schim door haar leven gaat bewegen, wordt hij een troostende aanwezige.
Wanneer ze een vriendin krijgt die haar opnieuw bij het leven betrekt en ze haar jeugdliefde weer tegenkomt, lijkt ze een nieuwe weg in te slaan. Als Frits haar verlaat, kan ze een bestaan met Gerard opbouwen, maar ook hij leeft met een illusie die hun verhouding overschaduwt.

Tijdens een reis door Indonesië met haar moeder ontdekt Paula dat ook haar moeder met een geheim leeft, en dat zij haar vader nooit echt heeft gekend.

Het verhaal is een aangrijpende petite histoire over verlies.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Nelleke Viëtor
Uitgever
Grote Letter Bibliotheek
ISBN
9789036430371
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Mei 2016
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
232