De schaduw van de eunuch (e-Book)

Prijs € 9,99

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Jaume Cabre

EPUB met digitaal watermerk | April 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Miquel Gensana wordt opgeschrikt door de plotse dood van zijn jeugdvriend en politicus Bolós. Ook Júlia blijft met vragen achter en ze nodigt Miquel uit voor een etentje. Miquel weet niet dat Júlia jarenlang een verhouding had met Bolós. Júlia weet niet dat Bolós mogelijk is vermoord uit wraak voor iets uit Miquels en Bolós' verleden. Tijdens het etentje blikt Miquel terug op zijn leven. Zijn bewogen tijd samen met Bolós bij het Spaanse verzet blijft een schaduw op het heden werpen, zeker na Bolós' verdachte dood. Maar ook Miquels obscure en grootse familiegeschiedenis vol intriges komt naar boven: de opkomst en ondergang van de rijke en machtige Gensana's. De schaduw van de eunuch is een overweldigend en tijdloos verhaal over cruciale keuzes in het leven, de bagage van een familie en de onvolprezen rol van muziek en kunst.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Jaume Cabre
Uitgever
Signatuur
ISBN
9789044974577
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2016
Bestandsgrootte
3001605 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
373

Beschrijving

Miquel Gensana wordt opgeschrikt door de plotse dood van zijn jeugdvriend en politicus Bolós. Ook Júlia blijft met vragen achter en ze nodigt Miquel uit voor een etentje. Miquel weet niet dat Júlia jarenlang een verhouding had met Bolós. Júlia weet niet dat Bolós mogelijk is vermoord uit wraak voor iets uit Miquels en Bolós' verleden.

Tijdens het etentje blikt Miquel terug op zijn leven. Zijn bewogen tijd samen met Bolós bij het Spaanse verzet blijft een schaduw op het heden werpen, zeker na Bolós' verdachte dood. Maar ook Miquels obscure en grootse familiegeschiedenis vol intriges komt naar boven: de opkomst en ondergang van de rijke en machtige Gensana's.

De schaduw van de eunuch is een overweldigend en tijdloos verhaal over cruciale keuzes in het leven, de bagage van een familie en de onvolprezen rol van muziek en kunst.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Jaume Cabre
Uitgever
Signatuur
ISBN
9789044974577
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2016
Bestandsgrootte
3001605 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
373