De rustelozen (e-Book)

Prijs € 9,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:
Deze titel komt in aanmerking voor

Linn Ullmann

EPUB met digitaal watermerk | Oktober 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Zien, herinneren, begrijpen. Alles hangt af van de plaats waar je staat. De eerste keer dat ze naar Hammars ging, was ze net een jaar oud en had ze geen idee van de grote, overweldigende liefde die haar daar had gebracht.Eigenlijk waren het drie liefdes.Vader en dochter zitten in een kamer, met een bandrecorder tussen hen in. Ze zijn van plan samen een boek te maken dat gaat over ouder worden. Maar als ze eindelijk beginnen, is de vader al zodanig in de greep van de ouderdom dat hun gesprekken onvoorspelbaar en fragmentarisch worden.De rustelozen is een speelse, onderzoekende en genreoverschrijdende autobiografische roman over een kind dat niet kan wachten om volwassen te worden, over ouders die het liefst een kind zouden zijn, over herinneringen en vergeetachtigheid en de vele verhalen waar een leven uit bestaat.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Linn Ullmann
Uitgever
Hollands Diep
ISBN
9789048834938
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2016
Bestandsgrootte
3075448 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
305

Beschrijving

Zien, herinneren, begrijpen. Alles hangt af van de plaats waar je staat. De eerste keer dat ze naar Hammars ging, was ze net een jaar oud en had ze geen idee van de grote, overweldigende liefde die haar daar had gebracht.
Eigenlijk waren het drie liefdes.

Vader en dochter zitten in een kamer, met een bandrecorder tussen hen in. Ze zijn van plan samen een boek te maken dat gaat over ouder worden. Maar als ze eindelijk beginnen, is de vader al zodanig in de greep van de ouderdom dat hun gesprekken onvoorspelbaar en fragmentarisch worden.

De rustelozen is een speelse, onderzoekende en genreoverschrijdende autobiografische roman over een kind dat niet kan wachten om volwassen te worden, over ouders die het liefst een kind zouden zijn, over herinneringen en vergeetachtigheid en de vele verhalen waar een leven uit bestaat.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Linn Ullmann
Uitgever
Hollands Diep
ISBN
9789048834938
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2016
Bestandsgrootte
3075448 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
305