De Royals 3 - Geheimen (e-Book)

Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Erin Watt

EPUB met digitaal watermerk | Maart 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De Royals – Geheimen is het derde deel in de verslavende en passionele serie De Royals, vanNew York Times-bestsellerauteur Erin Watt. Een vleugjeVijftig tinten grijs voor jongeren van 15 jaar en ouder.Ella heeft haar hart verloren aan Reed, de aantrekkelijke bad boy van de steenrijke familie Royal. Ondanks al zijn rotstreken gelooft ze in hem. Maar zelfs voor overlever Ella zijn de problemen van Reed en zijn vier broers op zijn zachtst gezegd een uitdaging.Reed gaat voor Ella door het vuur. Maar om zijn eigen leven en daarmee dat van Ella te redden, moet hij zijn dubieuze verleden achter zich zien te laten. Kan hij dat? En lukt het hen om de geheimen van hun families voor eens en voor altijd te ontrafelen?

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Erin Watt
Uitgever
De Fontein Jeugd
ISBN
9789026145230
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Maart 2018
Bestandsgrootte
1514747 bytes
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

De Royals – Geheimen is het derde deel in de verslavende en passionele serie De Royals, vanNew York Times-bestsellerauteur Erin Watt. Een vleugjeVijftig tinten grijs voor jongeren van 15 jaar en ouder.

Ella heeft haar hart verloren aan Reed, de aantrekkelijke bad boy van de steenrijke familie Royal. Ondanks al zijn rotstreken gelooft ze in hem. Maar zelfs voor overlever Ella zijn de problemen van Reed en zijn vier broers op zijn zachtst gezegd een uitdaging.

Reed gaat voor Ella door het vuur. Maar om zijn eigen leven en daarmee dat van Ella te redden, moet hij zijn dubieuze verleden achter zich zien te laten. Kan hij dat? En lukt het hen om de geheimen van hun families voor eens en voor altijd te ontrafelen?

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Erin Watt
Uitgever
De Fontein Jeugd
ISBN
9789026145230
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Maart 2018
Bestandsgrootte
1514747 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig