De rode loper (e-Book)

roman

Prijs € 7,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Thomas Rosenboom

EPUB met digitaal watermerk | November 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Lou Baljon, jong in de jaren zeventig, is iemand die wel beweegt, maar zonder werkelijk van zijn plaats te komen. Na een leven als roadie en opnametechnicus in een kleine provincieplaats begint hij een bioscoop in een gekraakte garage. Opnieuw dreigt de tijd hem in te halen, maar dan krijgt hij een idee dat juist volmaakt past bij de moderne tijd: hij geeft het publiek de hoofdrol. Het succes is enorm, en brengt hem in contact met een ongrijpbare jonge vrouw, die in zichzelf gevangen zit als een prinses in een torenkamer. Om haar te bevrijden en voor zich te winnen, zet Lou nog eenmaal de middelen van zijn verleden in.De rode loper is de nieuwe, meesterlijke roman van Thomas Rosenboom, over een man die meer verloren heeft dan hij bezit, maar tegen de stroom in blijft zoeken naar geborgenheid.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Thomas Rosenboom
Uitgever
Querido
ISBN
9789021445465
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2012
Bestandsgrootte
729340 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
224

Beschrijving

Lou Baljon, jong in de jaren zeventig, is iemand die wel beweegt, maar zonder werkelijk van zijn plaats te komen. Na een leven als roadie en opnametechnicus in een kleine provincieplaats begint hij een bioscoop in een gekraakte garage. Opnieuw dreigt de tijd hem in te halen, maar dan krijgt hij een idee dat juist volmaakt past bij de moderne tijd: hij geeft het publiek de hoofdrol. Het succes is enorm, en brengt hem in contact met een ongrijpbare jonge vrouw, die in zichzelf gevangen zit als een prinses in een torenkamer. Om haar te bevrijden en voor zich te winnen, zet Lou nog eenmaal de middelen van zijn verleden in.
De rode loper is de nieuwe, meesterlijke roman van Thomas Rosenboom, over een man die meer verloren heeft dan hij bezit, maar tegen de stroom in blijft zoeken naar geborgenheid.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Thomas Rosenboom
Uitgever
Querido
ISBN
9789021445465
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2012
Bestandsgrootte
729340 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
224