De reis van de parels

Prijs € 17,99

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Kelly Doust

Paperback | Juni 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Normandië, 1891: een jonge vrouw naait kleine pareltjes op de kraag van haar trouwjurk. Ze huilt. Shanghai, 1926: sensuele danssensatie Zephyr vindt een met parels versierde haarband op de vloer van een balzaal. Ze neemt de band mee naar Maleisië, waar ze een gevaarlijke liaison aangaat. Istanboel, 1974: een model wordt op de foto gezet met een bijzondere tiara in het haar. Londen, nu: Maggie - vrouw, moeder, stiefmoeder, medewerker in een veilinghuis - vindt in een nalatenschap een verkreukelde, verwaarloosde diadeem. Getroffen door de subtiele pareltjes wil ze achterhalen waar dit sieraad vandaan komt. De reis van de parelsvertelt het verhaal van een prachtig sieraad en zijn reis door de tijd in de handen van de vrouwen die het liefhadden en weer verloren - en de vrouw die betoverd raakt door zijn mysterieuze verleden.'Een betoverende en subliem vertelde roman over hoe onze geheimen verweven zijn met onze meest dierbare spullen.' - Sky News

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Kelly Doust
Uitgever
HarperCollins
ISBN
9789402710403
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
368

Beschrijving

Normandië, 1891: een jonge vrouw naait kleine pareltjes op de kraag van haar trouwjurk. Ze huilt.

Shanghai, 1926: sensuele danssensatie Zephyr vindt een met parels versierde haarband op de vloer van een balzaal. Ze neemt de band mee naar Maleisië, waar ze een gevaarlijke liaison aangaat.

Istanboel, 1974: een model wordt op de foto gezet met een bijzondere tiara in het haar.

Londen, nu: Maggie - vrouw, moeder, stiefmoeder, medewerker in een veilinghuis - vindt in een nalatenschap een verkreukelde, verwaarloosde diadeem. Getroffen door de subtiele pareltjes wil ze achterhalen waar dit sieraad vandaan komt.

De reis van de parelsvertelt het verhaal van een prachtig sieraad en
zijn reis door de tijd in de handen van de vrouwen die het liefhadden en weer verloren - en de vrouw die betoverd raakt door zijn mysterieuze verleden.

'Een betoverende en subliem vertelde roman over hoe onze geheimen verweven
zijn met onze meest dierbare spullen.' - Sky News

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Kelly Doust
Uitgever
HarperCollins
ISBN
9789402710403
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
368