De reis naar het Morgenland (e-Book)

Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

C.S. Lewis, Imme Dros

EPUB met digitaal watermerk | Augustus 2021 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Keer terug naar Narnia in deze prachtige nieuwe vertaling van het welbekende verhaal ‘De reis naar het Morgenland’ van C.S. Lewis! Edmond en Lucy vinden het maar niets dat ze in de zomervakantie bij hun vervelende neef Justus moeten logeren, maar het is niet anders. Op een dag zitten ze verveeld naar het schilderij van een schip te kijken, als het schilderij plotseling tot leven komt. In een flits verdwijnt de lijst van het schilderij en liggen de drie kinderen in de golven. Ze klimmen aan boord van het schip en worden daar begroet door hun oude vriend Caspian. Ze zijn weer terug in Narnia! Daar zullen ze koning Caspian helpen om zeven vrienden van zijn vader te vinden. Vrienden die lang geleden een verre reis maakten naar de Eenzame Eilanden en van wie nooit meer iets is gehoord… Reis mee naar het magische koninkrijk Narnia. Nu in een sprankelende, nieuwe vertaling van Imme Dros, die weer generaties aan lezers zal weten te betoveren! 'De reis naar het Morgenland' (eerder verschenen onder de titel 'De reis van he drakenschip') is het vijfde deel in de Narnia-serie en volgt op 'Prins Caspian'.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
C.S. Lewis, Imme Dros
Uitgever
KokBoekencentrum Jeugd
ISBN
9789026623684
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Augustus 2021
Bestandsgrootte
9013171 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
142

Beschrijving

Keer terug naar Narnia in deze prachtige nieuwe vertaling van het welbekende verhaal ‘De reis naar het Morgenland’ van C.S. Lewis! Edmond en Lucy vinden het maar niets dat ze in de zomervakantie bij hun vervelende neef Justus moeten logeren, maar het is niet anders. Op een dag zitten ze verveeld naar het schilderij van een schip te kijken, als het schilderij plotseling tot leven komt. In een flits verdwijnt de lijst van het schilderij en liggen de drie kinderen in de golven. Ze klimmen aan boord van het schip en worden daar begroet door hun oude vriend Caspian. Ze zijn weer terug in Narnia! Daar zullen ze koning Caspian helpen om zeven vrienden van zijn vader te vinden. Vrienden die lang geleden een verre reis maakten naar de Eenzame Eilanden en van wie nooit meer iets is gehoord…

Reis mee naar het magische koninkrijk Narnia. Nu in een sprankelende, nieuwe vertaling van Imme Dros, die weer generaties aan lezers zal weten te betoveren!

'De reis naar het Morgenland' (eerder verschenen onder de titel 'De reis van he drakenschip') is het vijfde deel in de Narnia-serie en volgt op 'Prins Caspian'.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
C.S. Lewis, Imme Dros
Uitgever
KokBoekencentrum Jeugd
ISBN
9789026623684
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Augustus 2021
Bestandsgrootte
9013171 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
142