De prinses en de Griek (e-Book)

€ 4,49
Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Julia James

EPUB met digitaal watermerk | Juni 2020 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Het zou een zákelijke verbintenis zijn!Prinses Elizsaveta móét trouwen - het is de enige manier om haar verbannen familie van de financiële ondergang te redden. Dus zegt ze ja op de deal die de ondoorgrondelijke magnaat Leon Dukaris voorstelt: een verstandshuwelijk om haar koninklijke status te koppelen aan zijn onschatbare rijkdom. Haar droom van een liefdevolle relatie zal ze moeten vergeten...Maar hun omgang blijkt lang niet zo zakelijk als ze dacht: de vonken die tussen Leon en haar overspringen leiden algauw tot een hoog oplaaiend vuur! Verliefd op hem worden zou echter dwaas zijn, want hij heeft haar gewaarschuwd dat zijn hart niet beschikbaar is. Of... kan ze hem op andere gedachten brengen?

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Julia James
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402546859
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2020
Bestandsgrootte
863732 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
128

Beschrijving

Het zou een zákelijke verbintenis zijn!

Prinses Elizsaveta móét trouwen - het is de enige manier om haar verbannen familie van de financiële ondergang te redden. Dus zegt ze ja op de deal die de ondoorgrondelijke magnaat Leon Dukaris voorstelt: een verstandshuwelijk om haar koninklijke status te koppelen aan zijn onschatbare rijkdom. Haar droom van een liefdevolle relatie zal ze moeten vergeten...

Maar hun omgang blijkt lang niet zo zakelijk als ze dacht: de vonken die tussen Leon en haar overspringen leiden algauw tot een hoog oplaaiend vuur! Verliefd op hem worden zou echter dwaas zijn, want hij heeft haar gewaarschuwd dat zijn hart niet beschikbaar is. Of... kan ze hem op andere gedachten brengen?

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Julia James
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402546859
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2020
Bestandsgrootte
863732 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
128