De prediker (e-Book)

Prijs € 7,49

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Frederick Forsyth

EPUB met digitaal watermerk | September 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Elke dinsdagochtend bespreekt de Amerikaanse president met zes van zijn topmensen de dodenlijst. Op een koude lenteochtend in 2014 wordt er iemand toegevoegd aan deze lijst: de Prediker. De mededeling: 'De Prediker. Identificeer. Spoor op. Dood.' Kit Carson, commandant van het US Marine Corps, krijgt de opdracht. Met zijn online preken en haatzaaiende retoriek roept de Prediker martelaren op tot geweld jegens hooggeplaatste Amerikanen en Britten. Zijn boodschap is eenvoudig en wreed: de Ware Gelovige moet zich bekeren tot de jihad om een trouwe soldaat van Allah te worden. Hij moet een vooraanstaand persoon in dienst van de Grote Satan (de VS) of de kleine Satan (het VK) zoeken en hem naar de hel sturen, dan doodgaan als een martelaar en opstijgen naar Allahs paradijs. De Prediker, gemaskerd en met vlammende, amberkleurige ogen, preekt steeds dezelfde boodschap in accentloos Engels. De opdracht stelt Carson voor een raadsel: wie is deze extremist en waar komt hij vandaan? Dan raakt Carson zwaargewond bij een zelfmoordaanslag waarbij zijn golfvriend en de dader de dood vinden, en wordt de zoektocht naar de Prediker persoonlijk...

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Frederick Forsyth
Uitgever
A.W. Bruna Uitgevers
ISBN
9789044970500
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
September 2013
Bestandsgrootte
1820787 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
256

Beschrijving

Elke dinsdagochtend bespreekt de Amerikaanse president met zes van zijn topmensen de dodenlijst. Op een koude lenteochtend in 2014 wordt er iemand toegevoegd aan deze lijst: de Prediker. De mededeling: 'De Prediker. Identificeer. Spoor op. Dood.' Kit Carson, commandant van het US Marine Corps, krijgt de opdracht.
Met zijn online preken en haatzaaiende retoriek roept de Prediker martelaren op tot geweld jegens hooggeplaatste Amerikanen en Britten. Zijn boodschap is eenvoudig en wreed: de Ware Gelovige moet zich bekeren tot de jihad om een trouwe soldaat van Allah te worden.
Hij moet een vooraanstaand persoon in dienst van de Grote Satan (de VS) of de kleine Satan (het VK) zoeken en hem naar de hel sturen, dan doodgaan als een martelaar en opstijgen naar Allahs paradijs. De Prediker, gemaskerd en met vlammende, amberkleurige ogen, preekt steeds dezelfde boodschap in accentloos Engels.
De opdracht stelt Carson voor een raadsel: wie is deze extremist en waar komt hij vandaan?
Dan raakt Carson zwaargewond bij een zelfmoordaanslag waarbij zijn golfvriend en de dader de dood vinden, en wordt de zoektocht naar de Prediker persoonlijk...

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Frederick Forsyth
Uitgever
A.W. Bruna Uitgevers
ISBN
9789044970500
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
September 2013
Bestandsgrootte
1820787 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
256