De positieve energie van kleuren ontdekken en gebruiken

Prijs € 17,95

Uitverkocht

Mary Lambert

Paperback | Februari 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Kleuren spelen een belangrijke rol in ons dagelijkse leven. Helaas beschouwen we ze te vaak als een esthetische eigenschap van onze kleding en ons interieur en vergeten we dat kleuren ook een grote invloed hebben op ons geestelijk en lichamelijk welzijn.Dit boek helpt u om de natuurlijke kracht van uw persoonlijke kleuren te ontdekken en ze toe te passen in uw leven. Op die manier kunt u met behulp van kleuren uw leven een andere draai geven. Zo komt u onder andere te weten hoe u meer energie krijgt als u de juiste kleuren in uw voeding opneemt en hoe kleurenheling uw lichaam en geest in balans brengt. Ook leest u welke kleuren in uw kleding kunnen helpen om het maximum uit elke dag te halen en hoe u met de juiste kleur in elke kamer zorgt voor rust en harmonie in uw woning.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Mary Lambert
Uitgever
Deltas
ISBN
9789044736328
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
144

Beschrijving

Kleuren spelen een belangrijke rol in ons dagelijkse leven. Helaas beschouwen we ze te vaak als een esthetische eigenschap van onze kleding en ons interieur en vergeten we dat kleuren ook een grote invloed hebben op ons geestelijk en lichamelijk welzijn.

Dit boek helpt u om de natuurlijke kracht van uw persoonlijke kleuren te ontdekken en ze toe te passen in uw leven. Op die manier kunt u met behulp van kleuren uw leven een andere draai geven. Zo komt u onder andere te weten hoe u meer energie krijgt als u de juiste kleuren in uw voeding opneemt en hoe kleurenheling uw lichaam en geest in balans brengt. Ook leest u welke kleuren in uw kleding kunnen helpen om het maximum uit elke dag te halen en hoe u met de juiste kleur in elke kamer zorgt voor rust en harmonie in uw woning.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Mary Lambert
Uitgever
Deltas
ISBN
9789044736328
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
144