De porseleinen spiegel (e-Book)

Prijs € 7,99
Download direct dit e-Book

Olaf J. de Landell

EPUB met digitaal watermerk | Juli 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De porseleinen spiegel is het laatste deel vande magistrale Friese familietrilogie over de familie Tacoma van Oenstra, die begon met Het bloeien van de porseleinboom en voortzette met De kroon van de porseleinboom. Santje, de oudste dochter, is gescheiden teruggekeerd uit Nederlands-Indië. Haar jongste en kunstzinnige zoon Harm van Andenbeeck probeert een carrière op te bouwen in de filmwereld. Na de Eerste Wereldoorlog zijn het moeilijke tijden in Nederland, wat ook zijn weerslag heeft op de porseleinfabriek van de familie. De verhalen die voortkomen uit man en fabriek blijven de lezer tot de laatste bladzijde vasthouden.   de Landell beschrijft op ontroerende, realistische en trefzekere wijze zijn personages en hun ervaringen tegen de achtergrond van een onzekere wereld, in de jaren net na de Eerste Wereldoorlog tot het einde van de jaren zestig.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Olaf J. de Landell
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789402300574
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juli 2016
Bestandsgrootte
5046856 bytes
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

De porseleinen spiegel is het laatste deel vande magistrale Friese familietrilogie over de familie Tacoma van Oenstra, die begon met Het bloeien van de porseleinboom en voortzette met De kroon van de porseleinboom.

Santje, de oudste dochter, is gescheiden teruggekeerd uit Nederlands-Indië. Haar jongste en kunstzinnige zoon Harm van Andenbeeck probeert een carrière op te bouwen in de filmwereld.

Na de Eerste Wereldoorlog zijn het moeilijke tijden in Nederland, wat ook zijn weerslag heeft op de porseleinfabriek van de familie. De verhalen die voortkomen uit man en fabriek blijven de lezer tot de laatste bladzijde vasthouden.

 

de Landell beschrijft op ontroerende, realistische en trefzekere wijze zijn personages en hun ervaringen tegen de achtergrond van een onzekere wereld, in de jaren net na de Eerste Wereldoorlog tot het einde van de jaren zestig.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Olaf J. de Landell
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789402300574
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juli 2016
Bestandsgrootte
5046856 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig