De paradox van geluk (e-Book)

Prijs € 12,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:
Deze titel komt in aanmerking voor

Aminatta Forna

EPUB met digitaal watermerk | September 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Waterloo Bridge, Londen. Een toevallige ontmoeting tussen twee vreemden, Atilla, een Ghanese traumapsychiater en Jean, een Amerikaanse die stadsvossen bestudeert. Wanneer Atilla’s neefje vermist blijkt mobiliseert Jean haar netwerk van vrijwilligers die vossen voor haar tellen; samen gaan ze op zoek. Gaandeweg ontvouwt zich tussen Atilla en Jean een bijzondere vriendschap.De paradox van geluk is een aangrijpende roman over instinct, veerkracht en de complexiteit van menselijke relaties. Forna toont ons op geraffineerde wijze de verborgen kanten van een multiculturele metropool, hoe we met elkaar samenleven en de ware aard van geluk.Het huis met de schaduw van Aminatta Forna werd gekozen tot DWDD Boek van de Maand .

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Aminatta Forna
Uitgever
Nieuw Amsterdam
ISBN
9789046823880
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
September 2018
Bestandsgrootte
1766448 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
321

Beschrijving

Waterloo Bridge, Londen. Een toevallige ontmoeting tussen twee vreemden, Atilla, een Ghanese traumapsychiater en Jean, een Amerikaanse die stadsvossen bestudeert. Wanneer Atilla’s neefje vermist blijkt mobiliseert Jean haar netwerk van vrijwilligers die vossen voor haar tellen; samen gaan ze op zoek. Gaandeweg ontvouwt zich tussen Atilla en Jean een bijzondere vriendschap.
De paradox van geluk is een aangrijpende roman over instinct, veerkracht en de complexiteit van menselijke relaties. Forna toont ons op geraffineerde wijze de verborgen kanten van een multiculturele metropool, hoe we met elkaar samenleven en de ware aard van geluk.

Het huis met de schaduw van Aminatta Forna werd gekozen tot DWDD Boek van de Maand .

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Aminatta Forna
Uitgever
Nieuw Amsterdam
ISBN
9789046823880
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
September 2018
Bestandsgrootte
1766448 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
321