De Oversteek (e-Book)

Prijs € 6,99

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Justin Cronin

EPUB met digitaal watermerk | Juni 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Het lot van de wereld ligt in de handen van een klein meisje De zesjarige Amy Harper Belafonte is de dertiende proefpersoon in een geheim project van de Amerikaanse overheid. Een experiment dat volledig misloopt wanneer de eerste twaalf proefpersonen, besmet met een dodelijk virus, uitbreken. Amy weet te ontsnappen en verschuilt zich in de bossen van Oregon, ver verwijderd van de menselijke beschaving die wordt vernietigd door de gevolgen van het experiment. Honderd jaar later weet een ommuurde kolonie zich staande te houden tegen de kwaadaardige wezens die het dorre Amerikaanse landschap bevolken. Dan verschijnt uit het niets een jonge vrouw, ze heeft geen stem, geen herinneringen. Ze raakt bevriend met een groep jonge overlevenden en samen maken zij de oversteek naar de plaats waar het ooit begon om het geheim van haar mysterieuze bestaan te ontdekken een geheim met de kracht om de wereld te redden.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Justin Cronin
Uitgever
Cargo
ISBN
9789023443483
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2010
Bestandsgrootte
2674840 bytes
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Het lot van de wereld ligt in de handen van een klein meisje

De zesjarige Amy Harper Belafonte is de dertiende proefpersoon in een geheim project van de Amerikaanse overheid. Een experiment dat volledig misloopt wanneer de eerste twaalf proefpersonen, besmet met een dodelijk virus, uitbreken. Amy weet te ontsnappen en verschuilt zich in de bossen van Oregon, ver verwijderd van de menselijke beschaving die wordt vernietigd door de gevolgen van het experiment.
Honderd jaar later weet een ommuurde kolonie zich staande te houden tegen de kwaadaardige wezens die het dorre Amerikaanse landschap bevolken. Dan verschijnt uit het niets een jonge vrouw, ze heeft geen stem, geen herinneringen. Ze raakt bevriend met een groep jonge overlevenden en samen maken zij de oversteek naar de plaats waar het ooit begon om het geheim van haar mysterieuze bestaan te ontdekken een geheim met de kracht om de wereld te redden.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Justin Cronin
Uitgever
Cargo
ISBN
9789023443483
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2010
Bestandsgrootte
2674840 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig