De opkomst van robots

hoe technologie veel banen zal doen verdwijnen

Prijs € 26,99

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Martin Ford

Paperback | Augustus 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

We denken meestal dat hoe slim computers ook worden, ze nooit al het werk dat nu door mensen wordt gedaan over kunnen nemen. Maar wat als ze dat wel kunnen? Veel banen staan al onder druk, omdat digitale oplossingen goedkoper zijn dan het door een mens laten oplossen. In de toekomst zal die druk alleen maar toenemen. Volgens Martin Ford is het belangrijk dat we zo gauw mogelijk onder ogen zien dat steeds meer banen zullen verdwijnen door technologie. Niet alleen uitvoerend werk zal door computers en robots worden gedaan, ook hoogopgeleiden moeten vrezen voor hun baan. Hij betoogt dat we nu actie moeten ondernemen, als we goed met deze grote verandering om willen gaan. De opkomst van robots is verplichte kost voor iedereen die wil weten wat de invloed zal zijn van technologie in de toekomst, niet alleen op individuele carrières, maar ook op de gehele maatschappij.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Martin Ford
Uitgever
Volt
ISBN
9789021402956
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
328

Beschrijving

We denken meestal dat hoe slim computers ook worden, ze nooit al het werk dat nu door mensen wordt gedaan over kunnen nemen. Maar wat als ze dat wel kunnen? Veel banen staan al onder druk, omdat digitale oplossingen goedkoper zijn dan het door een mens laten oplossen.
In de toekomst zal die druk alleen maar toenemen. Volgens Martin Ford is het belangrijk dat we zo gauw mogelijk onder ogen zien dat steeds meer banen zullen verdwijnen door technologie. Niet alleen uitvoerend werk zal door computers en robots worden gedaan, ook hoogopgeleiden moeten vrezen voor hun baan. Hij betoogt dat we nu actie moeten ondernemen, als we goed met deze grote verandering om willen gaan.
De opkomst van robots is verplichte kost voor iedereen die wil weten wat de invloed zal zijn van technologie in de toekomst, niet alleen op individuele carrières, maar ook op de gehele maatschappij.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Martin Ford
Uitgever
Volt
ISBN
9789021402956
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
328